Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Σύγκριση τιμών των supermarkets - Συγκρίνετε και βγείτε κερδισμένοι

Εδώ και αρκετούς μήνες, λειτουργεί η ιστοσελίδα shop&save. Με το πέρασμα του χρόνου, η ιστοσελίδα αναβαθμίστηκε ποιοτικά και ποσοτικά, φτάνοντας στο σήμερα, όποτε και μπορείτε να συγκρίνετε online, την τιμή κάθε προϊόντος που πουλάνε τα supermarkets.


Πριν ξεκινήσετε για τα καθημερινά σας ψώνια, ρίξτε μια ματιά στο site και ενημερωθείτε για το φθηνότερο supermarket στα προϊόντα που θέλετε. Γνωρίζουμε ότι πολλές οικογένειες, συνηθίζουν να παίρνουν συγκεκριμένα ροφήματα. Ας πάρουμε για παράδειγμα το χυμό Motion. Στο shop&save μπορείτε να δείτε σε ποια τιμή πωλείται o Motion στα κατά τόπους καταστήματα και με αυτό τον τρόπο να γλυτώσετε αρκετά λεφτά. Θα βρείτε πολλές κατηγορίες και όλα τα προιόντα που σας ενδιαφέρουν.

Η ιστοσελίδα σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξτε εικονικά τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε, να τα βάλετε στο καλάθι και να σας δείξει τη συνολική τιμή, συγκρίνοντας πάντα όλα τα supermarkets. Έτσι, μπορείτε να κατασταλάξeτε σε εκείνο που συμφέρει την τσέπη σας και το πορτοφόλι σας.

Μια ακόμη ιστοσελίδα που συγκρίνει τιμές, είναι η LiveSuperMarket.gr. Επωφεληθείτε από τις συγκρίσεις και βγείτε κερδισμένοι στις καθημερινές σας αγορές. Η σύγκριση θα σας αφήσει άφωνους. Υπάρχουν περιπτώσεις που ο πελάτης, βγαίνει κερδισμένος κατά 38% για ένα συγκεκριμένο προϊόν.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...