Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Δωρεάν μαθήματα Linux στην Αθήνα

Δωρεάν μαθήματα Linux για αρχάριους στην Αθήνα
Από την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011 από τις 17:00 μέχρι τις 20:00 (και κάθε Τρίτη) θα γίνονται εισαγωγικά μαθήματα και παρουσιάσεις για το λειτουργικό σύστημα Linux στο hackerspace.gr που βρίσκεται 2-3 στενά κάτω από το σταθμό Αγ. Ελευθέριος. Φυσικά όπως όλες οι εκδηλώσεις στο hackerspace.gr είναι ανοιχτή σε όλο το κόσμο και φυσικά είναι δωρεάν.



Το πρώτο εισαγωγικό μάθημα στο Linux θα έχει ως θέμα την εγκατάσταση των δημοφιλών διανομών Linux, Ubuntu και Fedora. Έτσι λοιπόν αν θέλετε να εγκαταστήστε στον υπολογιστή σας Ubuntu ή Fedora να η ευκαιρία να το δείτε στην πράξη, να το κάνετε στο δικό σας μηχάνημα και (γιατί όχι) να βοηθήστε φίλους, συγγενείς και γνωστούς στα πρώτα τους βήματα στο Linux.

Φυσικά το hackerspace.gr μπορεί να φιλοξενήσει και οποιαδήποτε άλλο event και workshop σχετικό με το ελεύθερο λογισμικό και το λογισμικό ανοιχτού κώδικα θέλετε να κάνετε, δεν έχετε παρά να ανοίξτε μια συζήτηση στην mailing list του.

Το Hackerspace βρίσκεται στο ισόγειο της οδόυ Αμπατιέλου 11, ΑΘήνα , λίγα μόλις μέτρα απ’ τον σταθμό Άγιος Ελευθέριος του ΗΣΑΠ και ανάμεσα στους οδούς Πατησίων και Αχαρνών.

Αναδημοσίευση από freetoday.gr 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...