Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Easyhits4u: Ανταλλάξτε επισκέπτες και βγείτε κερδισμένοι

 
Σήμερα σας παρουσιάζουμε την ιστοσελίδα easyhits4u. Είναι βασισμένη σε μια διαδεδομένη ιδέα των τελευταίων χρόνων, αυτή του traffic exchange. Με λίγα λόγια, ανταλλάσσετε επισκέπτες, στην ουσία κλικς. Πάμε να δούμε τι κάνουμε και πως μπορούμε να κερδίσουμε.

Τι κάνω: Για αρχή μια εγγραφή. Έπειτα, ορίζουμε την αναλογία των χτυπημάτων (hits) είτε στο 1/1 είτε στο 2/1. Αυτό σημαίνει πως για κάθε site που βλέπουμε, υπάρχει κάποιος άλλος που βλέπει το δικό μας. Στην 2η περίπτωση, για κάθε 2 sites που επισκεπτόμαστε, κάποιος άλλος επισκέπτεται το δικό μας.Αυτή είναι και η λογική του traffic exchange. Δεν χρειάζεται να φύγουμε από τη σελίδα του easyhits (βλέπουμε τα sites εκεί) και μπορούμε να επιλέξουμε ποιοι θα δουν τη σελίδα μας, με βάση γεωγραφικά κριτήρια. Επιλέγουμε για παράδειγμα χρήστες από Ελλάδα ώστε να υπάρχει και όφελος από την επίσκεψη. Εξ' άλλου ο στόχος είναι να διαδώσουμε τη σελίδα, όχι να πάρουμε απλά κάποια hits. Αν επιλέξουμε γεωγραφικά κριτήρια, αυτόματα η αναλογία πάει στο 1/1.

Τι κερδίζω: Εκτός από τα προφανή κέρδη, δηλαδή τις επισκέψεις και τη γνωστοποίηση της σελίδας, το easyhits δίνει για κάθε 1000 επισκέψεις, 0,30$. Όπως καταλαβαίνετε, δεν γίνεται να πλουτίσετε από αυτή τη σελίδα. Το κίνητρο υπάρχει καθαρά για λόγους συνέχισης των επισκέψεων.

Affiliates: Και εδώ, υπάρχει η δυνατότητα του recruit, δηλαδή affiliates. Προτείνετε σε άλλους να κάνουν εγγραφή και κερδίζετε μέρος των κερδών τους. Όπως είπαμε, τα χρηματικά κέρδη είναι μηδαμινά, επομένως δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος για affiliate.

Buy impressions: Για κάθε επίσκεψη που πραγματοποιείτε, κερδίζετε και ένα πόντο. Μπορείτε να βάλτε αυτούς τους πόντους στην άκρη ή να τους διαθέσετε ως διαθέσιμους πόντους για το site σας (δηλαδή όσους πόντους έχετε, τόσες επισκέψεις θα λάβετε). Αν δεν εξαργυρώσετε τους πόντους για επισκέψεις, μπορείτε παράλληλα με κάποιο μικρό χρηματικό ποσό, να αγοράσετε impressions (εμφανίσεις) και να προωθήστε τη σελίδα σας πιο αποτελεσματικά. Δεν συνιστούμε κάτι τέτοιο, καθώς υπάρχουν σαφώς καλύτερες σελίδες για μια τέτοια προώθηση.

Επίλογος: Το καλύτερο είναι να χρησιμοποιείστε το easyhits4u για δωρεάν προώθηση της σελίδας σας. Μπορείτε να γνωρίσετε άλλα άτομα που χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα και να οργανώσετε μαζί κάποια καμπάνια. Λύσεις υπάρχουν πολλές. Αλλά μην δώσετε χρήματα για να αγοράσετε impressions. Είναι ένα θέμα το κατά πόσο λειτουργούν τα γεωγραφικά κριτήρια και κατά πόσο θα αποδώσει.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...