Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Τρελές ιστορίες κέρδους vol.2

2k10.jpg

Η ιστορία ακούγεται απίστευτη, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινή. Ένας μεροκαματιάρης από την Alabama των Ηνωμένων Πολιτειών κέρδισε σε έναν online διαγωνισμό που διοργάνωσε η εταιρεία Take Two, με θέμα το παιχνίδι Major League Baseball 2K10. Ο Wade McGilberry χρειάστηκε περίπου μιάμιση ώρα παιχνιδιού για να κάνει το απόλυτο σκορ και τώρα περιμένει απλά την επιταγή από την Take Two.

Ο McGilberry κατάφερε να κάνει το τέλειο σκορ χωρίς κανένα απολύτως λάθος, κάτι που έχουν καταφέρει ελάχιστοι άνθρωποι στον κόσμο και κέρδισε με το... μπαστούνι του ένα εκατομμύριο δολάρια. Ο αντιπρόεδρος της Take Two είπε χαρακτηριστικά ότι δε γνωρίζει πόσοι το έχουν καταφέρει αυτό. Σίγουρα, πάντως, δεν το έχουν καταφέρει οι developers που έφτιαξαν το game.

Το πραγματικά αδιανόητο της υπόθεσης βρίσκεται αλλού. Όπως είπε ο ίδιος ο νικητής, αγόρασε το παιχνίδι, πήγε σπίτι του και μίλησε στη γυναίκα του για το διαγωνισμό. Η γυναίκα του, λοιπόν, του συνέστησε να πάρει μια μέρα άδεια από τη δουλειά για να παίξει με την ησυχία του. Αν μπορείτε, βρείτε καλύτερο πρότυπο συμπεριφοράς για την ιδανική γυναίκα...

Πηγή: fudzilla

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...