Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

«Γεύμα Αγάπης» από 30 κρητικόπουλα


Μαθητευόμενοι σεφ θα γίνουν σήμερα τριάντα μικροί μαθητές, προκειμένου να προσφέρουν αγάπη στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων στο Ηράκλειο.


Οι μάγειρες δεν θα είναι «τυχαίοι», αφού έχουν ήδη κερδίσει γνήσιες στολές από τη Saridakis Fashion, επίσημη κατασκευάστρια εταιρεία στολών για τα Master Chef, Top Chef, Master Chef Junior και Master Chef 2, η οποία δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο.

Σε μια πρωτοβουλία της σχολής Kappa Studies του Ομίλου Kappa Group Καλαθάκης και με τη συνεργασία του επίσημου προμηθευτή στολών για τους καλύτερους σεφ της Ελλάδας, οι μικροί σεφ θα φτιάξουν γλυκίσματα και άλλα εδέσματα για τα κορίτσια της «Μέριμνας».

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης εορταστικής εκδήλωσης, οι μικροί μάγειρες θα μαγειρέψουν στις εγκαταστάσεις της σχολής υπό τις οδηγίες επαγγελματιών, προκειμένου να προσφέρουν δωρεάν τις δημιουργίες τους στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ηρακλείου.

Για 16η χρονιά το «Γεύμα Αγάπης»

Συνεχίζοντας την παράδοση, η εταιρεία Kappa Foods A.E. του Θόδωρα Καλαθάκη για 16η συνεχόμενη χρονιά παραθέτει γεύμα αγάπης στον προαύλιο χώρο της Λότζια.

Όλο το προσωπικό της Kappa Foods και oι μαθητές της Σχολής Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής «Kappa Studies» θα συμμετέχουν ως εθελοντές στην παρασκευή παραδοσιακών χριστουγεννιάτικων εδεσμάτων για το γεύμα που θα πραγματοποιηθεί ανήμερα των Χριστουγέννων, ως μια πράξη προσφοράς και συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας.

Πέρυσι από το «Γεύμα Αγάπης» πέρασαν περίπου 3.500 - 4.000 άνθρωποι, αριθμός που εκτιμάται ότι θα μεγαλώσει με βάση τις σημερινές συνθήκες κρίσης και φτώχειας.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10.00 π.μ..

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...