Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Παράταση αιτήσεων για τις εργατικές κατοικίες στα Διαβατά



Παράταση πήρε η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στην κλήρωση εργατικών κατοικιών του ΟΕΚ στα Διαβατά.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους έως τις 30 Δεκεμβρίου ενώ δικαίωμα υποβολής έχουν οι εργαζόμενοι καθώς επίσης και οι κάτοικοι του πρώην Δήμου Εχεδώρου και νυν δήμου Δέλτα, δηλ. οι δημοτικές κοινότητες Διαβατών, Νέας Μαγνησίας, Σίνδου και Καλοχωρίου, καθώς επίσης και οι εργαζόμενοι ή συνταξιούχοι κάτοικοι των όμορων τοπικών ή δημοτικών κοινοτήτων Αγχιάλουμ Ωραιοκάστρου, Πενταλόφου, Νεοχωρούδας και από το πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης η δημοτική κοινότητα Μενεμένης και ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου.

Οι δικαιούχοι καλούνται να συμπληρώσουν και υποβάλλουν Απογραφικό Δελτίο (αίτηση), το οποίο επέχει θέση Υπευθύνου Δηλώσεως, περί της οικογενειακής, οικονομικής και ασφαλιστικής τους κατάστασης, για να λάβουν μέρος στη διανομή με κλήρωση. Τα Απογραφικά Δελτία θα χορηγούνται από το Περ/κό Γραφείο του ΟΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Σαλαμίνος 5 - Θεσσαλονίκη) όπου και θα υποβάλλονται συμπληρωμένα.

3 σχόλια:

  1. kalhmera..gnwrizei kaneis pote tha ginoun oi klhrwseis spitiwn sta Diabata Thessalonikhs?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι. Μπορείτε να τσεκάρετε την ιστοσελίδα oek.siteline.gr για πληροφορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kalhsperaneyxaristw poluuuuu................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...