Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011

Δωρεάν εισιτήρια σε ανέργους από τη Λυρική Σκηνή

 Δεν έχει εισαχθεί τίτλος

H Εθνική Λυρική Σκήνη συμμετέχει στο Δίκτυο Πολιτιστικών Φορέων «ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ» μαζί με τους φορείς: ART-ATHINA, Βυζαντινό & Χριστιανικό Μουσείο της Αθήνας, Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, Εθνική Λυρική Σκηνή, Εθνικό Θέατρο, Εθνικό Κέντρο Βιβλίου, Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, Μουσείο Μπενάκη, Μπιενάλε της Αθήνας, Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών-Ίδρυμα Ωνάση.

Πρώτη κοινή ενέργεια αποτελεί ο Μήνας Πολιτισμού που οργανώθηκε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ως απόδειξη της ανάγκης για δράση, για τον Δεκέμβριο του 2011. Στόχος της ενέργειας αυτής είναι να δώσει πρόσβαση σε οικονομικά και κοινωνικά ευπαθείς ομάδες καθώς και να ενδυναμώσει το ενδιαφέρον των νέων για τον πολιτισμό.

100 θέσεις σε ανέργους

Η Εθνική Λυρική Σκηνή, συμμετέχει στην πρωτοβουλία με την παραχώρηση 100 θέσεων για την παράσταση μπαλέτου Όλοι χορεύουν βαλς! της 11ης Δεκεμβρίου 2011. Οι θέσεις θα δοθούν σε εγγεγραμμένους άνεργους και ηλικιωμένα άτομα άνω των 68 ετών.

Η διανομή των θέσεων θα ξεκινήσει την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, από τα ταμεία της Ε.Λ.Σ. (Ακαδημίας 59-61, Αθήνα). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Απαιτείται η επίδειξη κάρτας ανεργίας – ταυτότητας. Δεν ισχύουν τηλεφωνικές κρατήσεις. Ώρες ταμείων 09.00-21.00, καθημερινά.

Τηλέφωνο για πληροφορίες: 2103662100 (καθημερινά 09.00-21.00)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...