Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011

Χριστούγεννα με δωρεάν ρακόμελο στην Νάξο

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι Συν-άξιοι συμπολίτες μας φροντίζουν να μας το θυμίζουν με τον καλύτερο τρόπο .Η εθελοντική ομάδα της συναξίας ανέλαβε και φέτος τον στολισμό της Χώρας καθώς επίσης και την οργάνωση των εκδηλώσεων της εορταστικής περιόδου.

Εδώ και μερικές μέρες έχει ξεκινήσει, στο κέντρο της παραλίας, η κατασκευή μιας τεράστιας φάντης. Εκεί, δίπλα στο Θείο βρέφος, την παραμονή των Χριστουγέννων τα παιδιά της συναξίας θα υποδέχονται τον κόσμο και θα μοιράζουν δώρα και γλυκά. Παράλληλα τα μέλη της λέσχης βιβλίου θα διαβάζουν παραμύθια στους μικρούς καλεσμένους.

Λίγες μέρες πριν, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στην παλιά πόλη, στην πλατεία του Προφήτη Ηλία(πίσω από το εστιατόριο Κατσαγάνη) οι κάτοικοι της Νάξου θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν και πάλι όμορφες μουσικές στιγμές από τοπικά συγκροτήματα και να γευτούν το ζεστό ρακόμελο που θα προσφέρεται δωρεάν!!!

Αξίζει εδώ να αναφέρουμε ότι το "ντεκόρ" του γραφικού στενού επιμελήθηκε το εργαστήρι παιδικής ζωγραφικής της Φιλιώς Φλώρακα. Οι μικροί καλλιτέχνες του διαδραματίζουν τα τελευταία χρόνια ένα πολύ σημαντικό ρόλο. Με τα πινέλα τους και τον παιδικό τους ενθουσιασμό καταφέρνουν πάντα να δίνουν το δικό τους "χρώμα" σε κάθε δραστηριότητα και σε κάθε πολιτιστικό δρώμενο του νησιού.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...