Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2011

Δωρεάν μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου

http://www.kala-nea.gr/wp-content/uploads/2011/12/thrania.jpg 
Η οικονομική κρίση, η κλιμακούμενη φτώχεια και η ανεργία έχουν αφαιρέσει από πολλούς γονείς τη δυνατότητα να στηρίξουν οικονομικά τα παιδιά τους στη μάχη για τη μόρφωση και την πρόσβασή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

"Εμείς, καθηγητές που ζούμε ή εργαζόμαστε στη Νέα Σμύρνη, μέλη του Σ.Ε.Φ.Κ. (Σύλλογος Εργαζομένων στα Φροντιστήρια Καθηγητών) σε συνεργασία με την Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης, διοργανώνουμε δωρεάν μαθήματα για παιδιά ανέργων, υποαπασχολούμενων ή γονιών με χαμηλό εισόδημα."

Η οργάνωση και διεξαγωγή των μαθημάτων θα φέρουν τη σφραγίδα της πολύχρονης εμπειρίας μας στον χώρο της εκπαίδευσης και της έμπρακτης συμβολής της Εργατικής Λέσχης Νέας Σμύρνης.

Το σπουδαιότερο μάθημα είναι αυτό της αλληλεγγύης και της προσπάθειας όλων μας να ξεπεράσουμε την δύσκολη, οικονομικά, περίοδο.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 10 Ιανουαρίου σε σχολικό συγκρότημα της περιοχής μας και απευθύνονται σε μαθητές όλων των τάξεων γυμνασίου και λυκείου.

για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ: 210- 7756993, 6977652768 10πμ-1μμ  ή στο protovoulia.mathimatwn@gmail.com

via
Το είδαμε εδώ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...