Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικο πάρτυ ανταλλαγής στον Πειραιά

Ο Αγ.Βασίλης δεν αγοράζει ανταλλάζει...Και εμείς σαν μικρά ξωτικά στήνουμε μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή ανταλλαγής το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011, από τις 10.00 π.μ. μέχρι τις 18.00 μ.μ. στον Πειραιά! Η συνταγή γνωστή και τόσο αγαπημένη. Ανοίγεται τις ντουλάπες σας, βρίσκεται τα ρούχα που δεν σας κάνουν - βαρεθήκατε - δεν θέλετε άλλο να τα βλέπετε, τα φέρνετε σε καλή κατάσταση και τα ανταλλάζεται με άλλα! Φέρνετε όσα θέλετε, παίρνετε όσα θέλετε!

Αυτή την φορά θα είμαστε σε μεγαλύτερο χώρο, σε ένα όμορφο πέτρινο διαμορφωμένο χώρο (Seven club, Κάστορος 41) στον Πειραιά για να χωρέσει όλους εμάς που θα ανταλλάζουμε αλλά και τις εθελοντικές ομάδες που θα δηλώσουν το παρών για άλλη μια φορά!

Μαζί μας θα είναι οι: PireActive, Dance for a cause, Εκδρομή Αγάπης και πολλές άλλες. Επίσης, ο σύλογος γονέων και κηδεμόνων με νεοπλασματικές ασθένειες " Η Πίστη" δηλώνει παρών και θα είναι εκεί με τις όμορφες χριστουγεννιάτικες του κάρτες, με δυνατότητα αγοράς για την ενίσχυση του έργου τους.

Τα ρούχα που δεν θα ανταλλαχθούν θα δοθούν σε υπηρεσίες και ιδρύματα που τα έχουν ανάγκη όπως και στα προηγούμενα event!
Διαδώστε το σε φίλους, γνωσούς και ελάτε να ανταλλάξουμε με γιορτινή διάθεση!

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...