Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Αθήνα: Χριστουγεννιάτικο τραπέζι προσφορά της Αρχιεπισκοπής Κύπρου

 

Χριστουγεννιάτικο τραπέζι ετοιμάζει η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου με τις ευλογίες τού Αρχιεπισκόπου Κύπρου, Χρυσοστόμου, σε εκατοντάδες απόρους και αστέγους της Αθήνας, παραδίδοντας 800 κιλά γαλοπούλες στο κεντρικό συσσίτιο (Σοφοκλέους & Πειραιώς) της φιλανθρωπικής εταιρείας «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Αντιπροσωπεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου, με επικεφαλής τον πρωτοσύγκελλο αρχιμανδρίτη Ιερώνυμο Πυλιώτη, διένειμε ρουχισμό και παιχνίδια σε εκατοντάδες απόρους αστέγους και παιδιά κατά τη διανομή του συσσιτίου. Ο πρωτοσύγγελος Ιερώνυμος συγκινημένος δήλωσε:

«Βρίσκομαι για δεύτερη φορά στον χώρο αυτό και η εμπειρία με κάνει να νιώθω υπέροχα που βοηθούμε και συμπαραστεκόμαστε στον αδελφό Έλληνα, στον πάσχοντα συνάνθρωπο που πεινά, υποφέρει και δοκιμάζεται. Δίνουμε το «παρών» εδώ σήμερα με τη ΜΚΟ «Αποστολή», τον γενικό διευθυντή Κωστή Δήμτσα και τους συνεργάτες μου και συνεργάτες του, προσφέροντας βοήθεια ανακούφισης σε τόσους ανθρώπους, που το έχουν ανάγκη. Οι στιγμές είναι μοναδικές, θεωρούμε μεγάλη χαρά και μας δίνει αρκετή δύναμη να συνεχίσουμε την υποστήριξη αυτή βλέποντας την ικανοποίηση τόσων συνανθρώπων μας που περιμένουν από εμάς να τους θυμηθούμε τις άγιες αυτές ημέρες».

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου απέστειλε, επίσης, στην Αθήνα τρία κοντέινερ με τρόφιμα για τις ανάγκες του έργου της Αποστολής. Επιπλέον, σε διαρκή συνεργασία με τη φιλανθρωπική εταιρεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών θα υπάρχει τακτική ενίσχυση μηνιαίως σε τρόφιμα για τη διευκόλυνση των συσσιτίων και την παροχή καθημερινού φαγητού σε χιλιάδες ανθρώπους, που έχουν ανάγκη.

Ο πρωτοσύγκελλος Ιερώνυμος υποσχέθηκε τη συχνή παρουσία του στα συσσίτια «δίπλα σε αυτόν που υποφέρει, δίπλα στους Έλληνες αδελφούς στην Ελλάδα που έχει ανάγκη την βοήθεια με ουσιαστικές πράξεις προσφοράς και αγάπης».

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Το είδαμε εδώ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...