Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Ελληνικός ο πρώτος διαδικτυακός κινηματογράφος

Από την Ελλάδα ξεκινάει ο πρώτος διαδικτυακός κινηματογράφος στον κόσμο, που θα δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες του να παρακολουθήσουν ταινίες αποκλειστικά, δωρεάν και διαδικτυακά.

Μέσα από την CyberMovies (www.cybermovies.gr) θα παρακολουθούμε ζωντανά ένα συνεχές φεστιβάλ κινηματογράφου και θα έχουμε την δυνατότητα να ψηφίζουμε εμείς την ταινία που μας αρέσει και θέλουμε να βραβευτεί. Κάθε χρόνο σε μία μεγάλη εκδήλωση, οι συντελεστές θα βραβεύονται από τους κριτικούς της CyberMovies.

Μιλάμε σίγουρα για κάτι πρωτόγνωρο κι εντυπωσιακό που παρόμοιο του δεν έχουμε ξαναδεί στην διαδικτυακή ψυχαγωγία παγκοσμίως.
Η CyberMovies είναι σε επαφή με τηλεοπτικούς σταθμούς για προβάλουν και τηλεοπτικά το ετήσιο φεστιβάλ ενώ πολλοί είναι οι ενδιαφερόμενοι στον διαφημιστικό τομέα.

Αν είστε κινηματογραφιστής-δημιουργός ταινιών τότε σίγουρα αξίζει να ρίξετε μια ματιά σε αυτήν την προοπτική που ανοίγει μπροστά σας.
Ακόμα, η CyberMovies ξεκίνησε έναν online διαγωνισμό μέσα από τον οποίο θα βρει τους δύο παρουσιαστές για τις εκπομπές της.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...