Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε γυναίκες και παιδιά του ΕΚΚΑ

Δωρεάν ιατρικές επισκέψεις και εξετάσεις στις γυναίκες και τα παιδιά που εξυπηρετούνται από το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΚΑ) θα παρέχουν στο εξής τα Νοσοκομεία ΜΗΤΕΡΑ και Παίδων ΜΗΤΕΡΑ του Ομίλου ΥΓΕΙΑ.


Η προσφορά αυτή, αποφασίστηκε μετά από αίτημα του ΕΚΚΑ, και ανακοινώθηκε με αφορμή σημερινή την Παγκόσμια Ημέρα Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Τα νοσοκομεία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής τους Ευθύνης, στέκονται αρωγοί στο πολύτιμο έργο που προσφέρει το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, προκειμένου να διασφαλιστεί η έγκαιρη και αξιόπιστη διάγνωση των προβλημάτων υγείας των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν σοβαρή κοινωνικο- συναισθηματική κρίση κι έχουν ανάγκη από άμεση υποστήριξη.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Ε.Κ.Κ.Α. εξέφρασαν θερμές ευχαριστίες για την πολύτιμη προσφορά του Ομίλου ΥΓΕΙΑ προς τις ευάλωτες και οικονομικά αδύναμες ομάδες, στις οποίες παρέχει τις προνομιακές υπηρεσίες του.

Από την πλευρά της, η υπεύθυνη ιατρός & συντονίστρια της συνεργασίας κα Ελευθερία Κρικέλη, Διευθύντρια της Α’ Παθολογικής κλινικής ΜΗΤΕΡΑ, τόνισε ότι ‘Για εμάς, η γυναίκα και το παιδί είναι το κέντρο του κόσμου μας. Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ στέκεται πάντοτε δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι να συμβάλλουμε κι εμείς από την πλευράς μας στην αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας που παρέχει το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, εξασφαλίζοντας τόσο την έγκαιρη διάγνωση των προβλημάτων υγείας των ανθρώπων αυτών, όσο και την ορθή αντιμετώπισή τους και τον περιορισμό περαιτέρω επιβάρυνσης της υγείας τους.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...