Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Εθελοντικός καθαρισμός βυθού με αφορμή τα Θεοφάνεια


To Τμήμα Περιβαλλοντικών Δράσεων της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ, διοργανώνει εθελοντικό καθαρισμό βυθού την ημέρα των Θεοφανείων, Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012 στην παραλία της Γλυφάδας. Οι Υδροναύτες θεωρούν ιδιαίτερα σημαντική την ημέρα αυτή και πιστεύουν πως την ημέρα που «γιορτάζουν» τα νερά, οφείλουν να συμμετάσχουν στον εορτασμό τους με τον τρόπο που γνωρίζουν καλύτερα προσπαθώντας να αποτελέσουν ενεργό κομμάτι της λύσης.


Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους : Ακόμα και στις εξαιρετικά δύσκολες εποχές που διανύουμε, προστατεύουμε τις αξίες στις οποίες πιστεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις και αποδεικνύουμε έμπρακτα την αγάπη και την ευγνωμοσύνη μας προς το υγρό στοιχείο.

Η εκστρατεία εθελοντικών δράσεων «Φωνή Βυθού», η οποία γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία το 2011 και η αξία της αναγνωρίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, συνεχίζει με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη και φιλοδοξίες και στο 2012 ελπίζοντας πως θα συμβάλει ακόμα περισσότερο στην κοινωνική ευαισθητοποίηση στα ζητήματα προστασίας του περιβάλλοντος με την διοργάνωση μεγάλου αριθμού οικολογικών δράσεων ανά την επικράτεια αλλά και δραστηριοτήτων εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

Οι «σύμμαχοι» και οι εμπειρίες που αποκομίσαμε μέχρι στιγμής είναι η καλύτερη εγγύηση για την επιτυχία της προσπάθειας μας.
Περιμένουμε λοιπόν όλους τους εθελοντές που επιθυμούν να «γιορτάσουν» με τον δικό μας τρόπο τον καθαγιασμό των υδάτων, στην παραλία της Γλυφάδας (Ζέρβας) την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012, στις 09.00.

Περισσότερα στην ιστοσελίδα http://www.ydronaftes.gr

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...