Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Η εκπτωτική κάρτα των φοιτητών του ΠαΜακ

Μαθήματα αλληλεγγύης από φοιτητές εν μέσω κρίσης

Σε μία κίνηση που στις σημερινές δύσκολες στιγμές πρέπει να βρει και άλλους μιμητές...
προχώρησε ο Σύλλογος Φοιτητών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, δημιουργώντας για 7η συνεχή χρονιά εκπτωτική κάρτα (Student's Club) για καταστήματα της Θεσσαλονίκης για όλους τους φοιτητές του Ιδρύματος.

Όπως μαθαίνουμε περισσότερες από 1000 κάρτες μοιράζονται από τα γραφεία του Συλλόγου Φοιτητών και οι προσφορές της προκύπτουν έπειτα από συνεργασία με καταστήματα της πόλης, ενώ στο παρελθόν η προσπάθεια έχει στηριχθεί κεντρικά από φορείς όπως ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Το σημαντικό είναι πως σε μέρες που οι οικογένειες δε μπορούν σε μεγάλο βαθμό να καλύψουν τη διαβίωση των παιδιών τους σε άλλες πόλεις, υπάρχει ενισχυμένο το αίσθημα αλληλεγγύης μεταξύ των φοιτητών. Παράλληλα, μέσα από το ζήτημα αυτό αναδεικνύεται ίσως και μία από τις θετικότερες πτυχές του φοιτητικού συνδικαλισμού καθώς ο Σύλλογος Φοιτητών Παν. Μακεδονίας αποτελεί ίσως πρότυπο για τη λειτουργία ανάλογων συλλόγων σε όλη την Ελλάδα, μιας και πρωταγωνιστεί με πολλές δράσεις στα δρώμενα της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε την ανακοίνωση σχετικά με τη χορήγηση της εκπτωτικής κάρτας 2012:

«Ο Σύλλογος Φοιτητών Πανεπιστημίου Μακεδονίας, όντας ένας από τους πιο ενεργούς και δραστήριους συλλόγους της Ελλάδας, για ακόμη μία φορά συνεχίζοντας το εποικοδομητικό του έργο στέκετε και πάλι στο πλευρό των φοιτητών με μία ενέργεια άκρως ενδιαφέρουσα για τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που διέπουν τη χώρα μας. Η κίνηση αυτή έρχεται να αντιπαρατεθεί στην γνώμη όλων όσων κατηγορούν τους νέους ότι δεν παίρνουν πρωτοβουλίες και μένουν αδρανείς στις εξελίξεις. Το Student’s Club λοιπόν αποτελεί ίσως την πιο προνομιακή ιδέα στο χώρο των ελληνικών Πανεπιστημίων. 


Βασικό προνόμιο τω μελών του Student’s Club είναι η εκπτωτική κάρτα μέσω της οποίας αποκτούν τη δυνατότητα καλύτερων τιμών σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη. Η ιδέα αυτή λειτουργεί εδώ και επτά χρόνια παρέχοντας μοναδικά προνόμια και δώρα, τα οποία μπορείτε να γνωρίσετε στην ιστοσελίδα του συλλόγου sf-pamak.gr Η συμμετοχή στο Student’s Club και η διανομή της εκπτωτικής κάρτας είναι δωρεάν και δίδεται μόνο σε όσους φοιτούν στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.


Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις επιχειρήσεις και τα καταστήματα που συνεργάστηκαν μαζί μας και θα θέλαμε να ζητήσουμε ανοιχτά τη βοήθεια και των υπολοίπων ώστε να καταφέρουμε ένα ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα.»

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...