Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

1o Open Coffee στα Χανιά

1ο Open Coffee Χανιά 

Το Open Coffee και στην Κρήτη! Η ανοιχτή εκδήλωση που φέρνει κοντά επαγγελματίες της Τεχνολογίας, της Οικονομίας, του Design, της Νομικής καθώς και γενικά Κόσμο που έχει ανησυχίες και ιδέες, διοργανώνεται και στα Χανιά! Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012 στις 6.00μμ καλούνται οι Χανιώτες και όλοι οι Κρήτες να παρευρεθούν στον Πολυχώρο «Πολυ-τεχνείο» (εδρεύει στον πεζόδρομο της Χατζημιχάλη Νταλιάνη στον αριθμό 40).

Η εκδήλωση απαρτίζεται από 3 μέρη:

Ομιλίες:

Ο κ. Βουλγαρέλης εκπροσωπώντας την εταιρεία hotsoft θα μας μιλήσει για τις νέες δυνατότητες για οικονομική εξωστρέφεια & ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας μέσα από τεχνολογίες Πληροφορικής & Επικοινωνιών, συνδυάζοντας το διαδίκτυο με τις νέες “έξυπνες” φορητές συσκευές. Επιπρόσθετα, θα μας παρουσιάσουν εφαρμογές iPhone που έχουν αναπτύξει.

Ο Επίκουρος Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Φώτης Πασιούρας θα μας μιλήσει για τον τρόπο που βιώνουν οι ελληνικές επιχειρήσεις το Σήμερα καθώς και για τις αναπροσαρμογές που καλούνται να πράξουν στο στρατηγικο σχεδιασμό τους. Επιπρόσθετα, θα παρουσιάσει στατιστικά στοιχεία που αφορούν την περαιτέρω παραγωγική διασύνδεση Διαδικτύου – Επιχείρησης και Smartphones – Επιχείρησης.

Ο κ. Heinz Kabutz: Ο παγκοσμίου κύρους Java guru κ. Kabutz, έχοντας μια πορεία 13 ετών ως ελεύθερος επαγγελματίας στην ανάπτυξη λογισμικού και στην παροχή συμβουλών σε, ανά τον κόσμο, επιχειρήσεις, θα μοιραστεί μαζί μας όσα αναγνώσματα ή βιώματα τον βοήθησαν να βελτιωθεί ως επαγγελματίας, δίδοντάς μας σημαντικές συμβουλές για το τι πρέπει να υιοθετήσει ή να αποφύγει αντίστοιχα ένας νέος επιχειρηματίας.

Ανοιχτοί κύκλοι εργασίας

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, θα ακολουθήσουν ανοιχτές συζητήσεις μεταξύ όλων των παρευρισκόμενων σε κύκλους εργασίας, networking και brainstorming!

Ανοιχτές Παρουσιάσεις

Στο τρίτο μέρος, είναι ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι έχουν ιδέες για ανάπτυξη και θέλουν να τις παρουσιάσουν στο κοινό, αναζητώντας κεφάλαια ή συνεργάτες (ομάδες) για την υλοποίηση.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...