Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Αυξάνονται οι συνδέσεις της Ryanair από τη Θεσσαλονίκη


Σε 10 αυξάνονται από την άνοιξη του 2012 οι διεθνείς πτήσεις χαμηλού κόστους της Ryanair μέσω Θεσσαλονίκης, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε την έναρξη τριών νέων δρομολογίων από και προς Πάφο, Βαρκελώνη (Girona) και Μπολόνια. Προκειμένου να γιορτάσει τα νέα δρομολόγια, που σε ό,τι αφορά τους δύο πρώτους προορισμούς, ξεκινούν τον Απρίλιο και τον Μάρτιο αντίστοιχα, η εταιρεία διαθέτει 1 εκατομμύριο εισιτήρια των 9,99 ευρώ για ταξίδια στην Ευρώπη.


Η προσφορά αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο τέλος Φεβρουαρίου, μόνο για τις ημέρες Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, υπό την προϋπόθεση ότι οι κρατήσεις θα γίνουν μέχρι τα μεσάνυχτα της 19ης Ιανουαρίου. Οι πτήσεις για την Πάφο και την Βαρκελώνη είναι ήδη διαθέσιμες προς κράτηση στο www.ryanair.com, ενώ από αύριο, οι επισκέπτες του ιστοτόπου θα μπορούν να «δουν» και τις πτήσεις προς την Μπολόνια.

Η Θεσσαλονίκη αποτελεί έναν μόνο από τους 19 νέους προορισμούς, που η Ryanair προσθέτει τον Μάρτιο στο πρόγραμμα των πτήσεών της για το αεροδρόμιο της Girona, όπου από το καλοκαίρι θα σταθμεύουν πλέον εννέα αεροσκάφη, αντί για τέσσερα (καθώς η εξυπηρέτηση 59 προορισμών μέσω του συγκεκριμένου αεροδρομίου αυξάνει την ετήσια επιβατική κίνηση σε 3 εκατ. επιβάτες, έχοντας ήδη δημιουργήσει 3000 θέσεις εργασίας στην ευρύτερη περιοχή).

Σε ό,τι αφορά την Πάφο, η εταιρεία ανακοίνωσε προχτές ότι το αεροδρόμιό της θα γίνει η 50ή «βάση» της Ryanair, με 14 δρομολόγια να ξεκινούν τον Απρίλιο. Άλλες ελληνικές πόλεις, με τις οποίες θα συνδέεται η Πάφος από τον Απρίλιο, είναι τα Χανιά και η Πάτρα. Οι 600.000 επιβάτες ετησίως, που υπολογίζεται ότι θα υποδέχεται η Rynair στην Πάφο εκτιμάται ότι θα «συντηρήσουν» 600 θέσεις εργασίας στην περιοχή.

Αναφερόμενη στις νέες πτήσεις από και προς Θεσσαλονίκη, η Μελίσα Κόριγκαν της Ryanair δήλωσε: «Η Ryanair είναι ευτυχής που προσθέτει τρεις νέες πτήσεις χαμηλού κόστους στο δίκτυο Θεσσαλονίκης, στηρίζοντας την ελληνική οικονομία και τον τουρισμό. Οι επισκέπτες [της Θεσσαλονίκης] και οι Ελληνες ταξιδιώτες μπορούν τώρα να χτυπήσουν την ύφεση, επιλέγοντας ακόμη χαμηλότερους ναύλους».

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...