Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Δωρεάν μαστογραφία στη Θεσσαλονίκη

Δωρεάν εξέταση μαστού το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη

Διήμερη εκδήλωση σχετικά με την πρώιμη διάγνωση του καρκίνου του μαστού θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη, με παράλληλη δωρεάν εξέταση μαστού.

Συγκεκριμένα, η Κοινωνική Οργάνωση «ΑΓΑΠΗ», σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Νομού Θεσσαλονίκης οργανώνει το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 εκδήλωση με θέμα την πρώιμη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του 4ου Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Θεσσαλονίκης, στην οδό Λαμπράκη 42, από τις 10.00 ως τις 14.00 και από τις 16.00 μέχρι τις 20.00.

Σκοπός της διήμερης αυτής εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση του γυναικείου πληθυσμού για τον καρκίνο του μαστού, η παροχή εξειδικευμένων συμβουλών αυτοεξέτασης και αντιμετώπισης της νόσου, η δωρεάν κλινική εξέταση (ψηλάφηση μαστού) και η δωρεάν μαστογραφία.

Για το λόγο αυτό θα υπάρχουν στους χώρους της κάθε εκδήλωσης εξειδικευμένοι ιατροί, καθώς και η κινητή μονάδα μαστογράφου του Θεαγένειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των γυναικών για το παραπάνω διήμερο πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού, μέλη της Κοινωνικής Οργάνωσης «Αγάπη» θα διανέμουν έντυπο ενημερωτικό υλικό από stands που θα τοποθετηθούν στις λαϊκές αγορές τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στην περιοχή Κάτω Τούμπας επί της οδού Αρτάκης και την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στην περιοχή Άνω Τούμπας στην οδό Κλεάνθους (έναντι του γηπέδου του ΠΑΟΚ).

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...