Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

«Γεύμα για όλους» από το δήμο Αχαρνών


Έναν νέο και ταυτόχρονα πρωτοποριακό θεσμό, το «Γεύμα για όλους», ξεκινάει από την προσεχή Τετάρτη (12μ.) ο Δήμος Αχαρνών, σε συνεργασία με τη ΔΗΚΕΑ Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αχαρνών).
Σκοπός της συγκεκριμένης δράσης είναι να βοηθηθούν  ουσιαστικά όσες οικογένειες πλήττονται καίρια από την οικονομική κρίση. Τα γεύματα που θα διανέμονται καθημερινά θα είναι σε χαμηλές τιμές για όλους τους δημότες, πιστοποιημένα, ποιοτικά και φρεσκομαγειρεμένα.

«Ευελπιστούμε μέσα από αυτό το θεσμό να καταφέρουμε να βοηθήσουμε τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, τις εργαζόμενες μητέρες, τους εργαζόμενους στο δήμο αλλά και το σύνολο των εργαζομένων της πόλης μας, προσφέροντάς τους το καθημερινό φαγητό σε οικονομική τιμή. Για την προμήθεια φαγητού δεν απαιτείται η εγγραφή σε κάποια λίστα. Θεωρούμε ότι αυτός ο νέος θεσμός θα αγκαλιαστεί από τους δημότες της πόλης συμβάλλοντας στην υλοποίηση του συνολικού πλαισίου κοινωνικών παροχών που σχεδιάζουμε για την πόλη μας και τους κατοίκους της», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο δήμος.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...