Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

Πιλοτικό πρόγραμμα φυσικής δραστηριότητας για ΑΜΕΑ στο ΑΠΘ


Ξεκινά από σήμερα η εφαρμογή του πιλοτικού προγράμματος φυσικής δραστηριότητας για ΑΜΕΑ στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση:


Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας,

H Επιτροπή Εποπτείας του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου του Α.Π.Θ., σε συνεργασία με την Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας, στηρίζοντας την προσπάθεια του Α.Π.Θ. να παρέχει προσβασιμότητα σε χώρους και υπηρεσίες του ιδρύματος σε μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας που έχουν κινητικά προβλήματα – αναπηρίες, ανακοινώνει το παρακάτω πιλοτικό πρόγραμμα άσκησης και καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή στο Πιλοτικό Πρόγραμμα Φυσικής δραστηριότητας – Ενδυνάμωσης & Αναψυχής, κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ  16.00-18.00 και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15.00-17.00.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε κατάλληλα  δομημένα προγράμματα άσκησης καθώς και να βοηθηθούν εξατομικευμένα προς την κατεύθυνση της βελτίωσης της φυσικής τους κατάστασης και της προσωπικής τους ψυχαγωγίας. Για την εφαρμογή του προγράμματος θα χρησιμοποιηθούν εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι των αθλητικών εγκαταστάσεων του  Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου του Α.Π.Θ.Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Τετάρτη 29/2/12 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 29/6/2012.

Για την εγγραφή απαιτείται η έκδοση της κάρτας εισόδου του γυμναστηρίου.
Τηλέφωνα επικοινωνίας για συμμετοχή:  2310-992672, καθημερινά από τις 9:00 έως και τις 21:00.

Με εκτίμηση
Καθηγητής Σπύρος Κέλλης

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...