Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Μέχρι αύριο οι αιτήσεις για την πρόσληψη ανέργων στο Δήμο Ηρακλείου


Την Τετάρτη λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στα πλαίσια του προγράμματος πρόσληψης ανέργων για έργα με αυτεπιστασία στο Δήμο Ηρακλείου.

Στα πλαίσια του προγράμματος μπορούν να υποβάλλουν αίτηση άνεργοι και κάτοχοι κάρτας ανεργίας, ενώ οι θέσεις εργασίας αφορούν τις εξής ειδικότητες: Δ.Ε Ηλεκτρολόγος, Δ.Ε Οδηγός, Δ.Ε Τεχνίτης Οικοδόμος, Δ.Ε Τεχνίτης Ελαιοχρωματιστής, Δ.Ε Χειριστής Μηχανημάτων, Δ.Ε Υδραυλικός και Υ.Ε Εργάτης Γενικών Καθηκόντων.

Οι άνεργοι που ενδιαφέρονται να προσληφθούν για εκτέλεση έργου με αυτεπιστασία στο Δήμο Ηρακλείου και σε άλλους δύο δήμους της επιλογής τους, και οι οποίοι διαθέτουν τα τυπικά προσόντα που απαιτούνται, υποβάλλουν αποκλειστικά μέσω διαδικτύου με ηλεκτρονικό τρόπο την αίτησή τους στον ΟΑΕΔ, αναφέροντας την ειδικότητά τους και προσδιορίζοντας μέχρι τρεις Δήμους στους οποίους επιθυμούν κατά προτεραιότητα να προσληφθούν.

Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω του Γραφείου Απασχόλησης του Δήμου Ηρακλείου καθώς και στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου, στις δημοτικές ενότητες Αλικαρνασσού, Γοργολαϊνή, Τεμένους, Παλιανής και στην 1η, 2η,3η και 4η Δημοτική Κοινότητα

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...