Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012

Δωρεάν ξενάγηση στο Ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης


Δωρεάν ξενάγηση στο Ιστορικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν 100 άτομα την ερχόμενη Κυριακή 19 Φεβρουαρίου. Η ξενάγηση-περίπατος διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Ξεναγών Θεσσαλονίκης, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουριστικού Ξεναγού (21η Φεβρουαρίου).


Η εκδήλωση, με τίτλο «Το Ευ Ζην της παλιάς Θεσσαλονίκης» πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων του Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης.

Η ξενάγηση θα περιλαμβάνει επίσκεψη σε χαρακτηριστικά σημεία και αναφορές στην Θεσσαλονίκη του χθες, σε σχέση με την ψυχαγωγία και την γαστρονομία.

Σημείο συνάντησης θα είναι η είσοδος της νέας προβλήτας στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στις 10:00 π.μ.
Ο περίπατος θα καταλήξει στο Κέντρο Ιστορίας του Δήμου Θεσσαλονίκης (Μέγαρο Μπίλλη, Πλατεία Ιπποδρομίου), όπου θα πραγματοποιηθεί προβολή οπτικού υλικού, σχετικού με τα ήθη και τα έθιμα των κοινοτήτων της πόλης.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση θα είναι δωρεάν και θα είναι δυνατή μόνον κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο τηλεφωνικό νούμερο 6944 411994 – κ. Φωτεινή Λυκισά.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...