Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012

Δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα πληροφορικής από τη ΓΣΕΒΕΕ


Προγράμματα δια βίου εκπαίδευσης σε απασχολούμενους στις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις στο αντικείμενο της πληροφορικής, θα πραγματοποιήσει το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας, στο πλαίσιο πράξης που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εθνικών πόρων και ως εκ τούτου οι ωφελούμενοι δεν έχουν καμία οικονομική επιβάρυνση.

Η πρόσκληση ενδιαφέροντος θα παραμείνει ανοικτή καθ’ όλη τη διάρκεια του 2012 και του 2013 μέχρι τη συμπλήρωση του προβλεπόμενου αριθμού αιτήσεων των εκπαιδευομένων στα κέντρα της ΓΣΕΒΕΕ σε όλη τη χώρα και αφορά στα ακόλουθα αντικείμενα εκπαίδευσης:

- «Εισαγωγή στην Πληροφορική για απασχολούμενους στη μικρή επιχείρηση», διάρκειας 60 ωρών (windows, word, excel, internet).

- «Εισαγωγή στην Πληροφορική για απασχολούμενους στη μικρή επιχείρηση», διάρκειας 100 ωρών (windows, word, excel, powerpoint, access, internet).

via

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα. Εδώ θα βρείτε ότι χρειάζεστε. http://www.imegsevee.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=394:2012-01-25-11-50-09&catid=43:diagwnismoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...