Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Ιατρείο κοινωνικής αλληλεγγύης στην Κοζάνη

Το σχέδιο Κοινωνικής Πολιτικής και ο Kανονισμός Λειτουργίας Εθελοντικής Ομάδας Υγείας του Δήμου Κοζάνης συζητήθηκαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου 2012.


Πρωταρχικό μέλημα η ίδρυση και λειτουργία Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης στην Κοζάνη, στο πλαίσιο της ευρύτερης κοινωνικής πολιτικής που εφαρμόζεται εδώ και χρόνια. Ο Δήμος Κοζάνης δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο με ανάλογες ενέργειες, καθώς πρωταρχικό στόχο αποτελεί η στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων πολιτών και όσων έχουν ανάγκη.

Το «Μαγαζάκι Αλληλεγγύης», το συσσίτιο, το «Βοήθεια στο Σπίτι» το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το φαρμακείο, είναι μόνο μερικά δείγματα της προσπάθειας που συντελείται για κοινωνική προσφορά και μέριμνα.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λάζαρος Μαλούτας, «θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το μεγαλύτερο δυνατό μέρος των κοινωνικών αναγκών που προκύπτουν, καθώς η πορεία που διανύει η χώρα μας είναι δύσκολη, επίπονη και με πολλά θύματα. Η αυτοδιοίκηση είναι το τελευταίο οχυρό, πρέπει να σταθεί όρθια μέσα στη χιονοστιβάδα των εξελίξεων και να διατηρήσει τις ανθρώπινες σχέσεις.».

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...