Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Βρυξέλλες - Κέρκυρα με Ryanair και Aegean


Τη δρομολόγηση απευθείας πτήσεων από Βρυξέλλες για Κέρκυρα εξήγγειλαν σε κοινή συνέντευξη τύπου που έδωσαν στην βελγική πρωτεύουσα στο πλαίσιο της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης Βρυξελλών, ο δήμαρχος Κέρκυρας Γιάννης Τρεπεκλής, ο εκπρόσωπος της Ryannair στην Κεντρική Ευρώπη, Jonathan Brisy, και ο εμπορικός διευθυντής της Aegean.


Η πτήση της Aegean θα αναχωρεί από το αεροδρόμιο των Βρυξελλών ενώ εκείνη της Ryannair από το αεροδρόμιο Brussels South Charleroi.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Τρεπεκλής στη συνέντευξη τύπου παρουσίασε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κέρκυρας στους δημοσιογράφους του τουριστικού ρεπορτάζ, τον αρχιτεκτονικό πλούτο, τον πολιτισμό και τις φυσικές ομορφιές της Κέρκυρας και των Διαποντίων Νήσων και τόνισε ότι η αγορά των Βρυξελλών είναι πολύ σημαντική για την Κέρκυρα, δεδομένου ότι οι εν δυνάμει επισκέπτες είναι αυτοί που επηρεάζουν τις τάσεις της ευρωπαϊκής αγοράς.

Η Διεθνής Τουριστική Έκθεση Βρυξελλών άνοιξε τις πύλες της χθες, 2 Φεβρουαρίου, και θα διαρκέσει έως την Δευτέρα 6 του ίδιου μήνα.

Να σημειωθεί ότι η Κέρκυρα είναι «τιμώμενος τουριστικός προορισμός» στη Διεθνή Έκθεση και το κεντρικό γραφείο του ΕΟΤ είναι διακοσμημένο με κερκυραϊκά χρώματα.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...