Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

Λάδι Μεσσηνίας με 3 ευρώ το κιλό στα Ιωάννινα


Το πρώτο προϊόν που θα διακινηθεί μέσω του δήμου Ιωαννιτών στους καταναλωτές σε τιμή παραγωγού, απευθείας χωρίς μεσάζοντες θα είναι το ελαιόλαδο Μεσσηνίας. Η πρωτοβουλία ανήκει στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής του δήμου σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί ανάχωμα στην κρίση που πλήττει τα περισσότερα νοικοκυριά.

Ο ΟΚΠΑΠΑ λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που έχει δημιουργήσει η κρίση και την αδυναμία του καταναλωτικού κοινού να καλύψει το σύνολο των καθημερινών του αναγκών ήρθε σε συμφωνία με τους παραγωγούς της Μεσσηνίας, ώστε το αμέσως επόμενο διάστημα να διατεθεί ελαιόλαδο ελεγμένο, άριστης ποιότητας στο καταναλωτικό κοινό των Ιωαννίνων. Το ελαιόλαδο θα φτάσει τυποποιημένο σε συσκευασίες των δέκα και είκοσι λίτρων και θα διατίθεται προς πώληση στην τιμή των τριών ευρώ το κιλό.

Οι πολίτες που επιθυμούν να προμηθευτούν ποσότητες ελαιόλαδου θα πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση που βρίσκεται στα γραφεία του ΟΚΠΑΠΑ κι έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Αιτήσεις θα υποβάλλονται μέχρι την Τετάρτη 14 Μαρτίου. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο 26510 77077.

«Υλοποιούμε βήμα- βήμα, ένα πλέγμα δράσεων που θα αποτελέσουν ασπίδα στην κρίση και θα συμβάλλουν στην ανακούφιση των νοικοκυριών. Πρόκειται για πρωτοβουλίες που αγκαλιάζονται από τους πολίτες και τις οποίες θα συνεχίσουμε το προσεχές διάστημα και με άλλα προϊόντα ώστε να φτάνουν κατευθείαν από τον παραγωγό στον καταναλωτή σε χαμηλή τιμή», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Φίλιππος Τσουμάνης.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...