Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012

ΜΗΤΕΡΑ: Δωρεάν ιατρικές επισκέψεις και εκπτώσεις σε εξετάσεις για γυναίκες

Δωρεάν Προληπτικό Έλεγχο Αναιμίας, καθώς και το Ατομικό Πρόγραμμα Εξωτερικών Ιατρείων '1 χρόνο υγεία' προσφέρει ο Όμιλος Υγεία σε όσες γυναίκες επισκεφτούν το ΜΗΤΕΡΑ αύριο Πέμπτη 8 Μαρτίου από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Το συνδρομητικό αυτό πρόγραμμα έχει διάρκεια ενός έτους και περιλαμβάνει δωρεάν απεριόριστες επισκέψεις σε ιατρούς 34 ειδικοτήτων του ομίλου ΥΓΕΙΑ, σημαντικές εκπτώσεις σε μη επεμβατικές διαγνωστικές εξετάσεις και δωρεάν χρήση τηλεφωνικού κέντρου για ιατρικές συμβουλές όλο το 24ωρο.

Οι παραπάνω παροχές υγείας διενεργούνται στα Νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ και στα δύο Διαγνωστικά Κέντρα του oμίλου ΥΓΕΙΑ, το Πολυϊατρείο Αθηνών BΙΟ- CHECK στο κέντρο της Αθήνας και το Πολυϊατρείο Δυτικής Αθήνας, στο Περιστέρι.

Επίσης αύριο, στο Αμφιθέατρο 'Ν. Λούρος' στο ΜΗΤΕΡΑ, θα διανεμηθεί επικοινωνιακό υλικό για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας καθώς και ενημερωτικό υλικό αναφορικά με την αξία της πρόληψης ως στάση ζωής για όλες τις γυναίκες.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...