Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Δ. Ναυπλίου: Οικονομική στήριξη στα ορφανά παιδιά


Αρωγός στην «οικονομική υιοθεσία» των ορφανών της χώρας, που ζουν με τον παππού ή τη γιαγιά, και το οποίο ξεκίνησε το Ελληνικό Καραβάνι Αλληλεγγύης, στέκεται ο Δήμος Ναυπλιέων. Με βάση το πρόγραμμα, για κάθε παιδί, η οικογένεια αυτή θα πάρει 600 ευρώ το χρόνο και ταυτόχρονα το Ελληνικό Καραβάνι Αλληλεγγύης ετοιμάζει δράσεις εξατομικευμένης στήριξης για όλα τα παιδιά του προγράμματος.

Ο Δήμος Ναυπλιέων, στηρίζοντας τη συγκεκριμένη δράση ενημερώνει τους δημότες τής πιο πάνω κατηγορίας ή όλους όσοι  γνωρίζουν τις οικογένειες ορφανών παιδιών να επικοινωνήσουν με το δήμο προκειμένου να ενημερωθούν για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

«Το πρόγραμμα οικονομικής "Υιοθεσίας" ορφανών παιδιών υλοποιείται από τη μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική ανθρωπιστική οργάνωση Ελληνικό Καραβάνι η οποία εδώ και μια εικοσαετία βοηθάει ορφανά παιδιά θύματα πολεμικών αναμετρήσεων, φυσικών ή άλλων καταστροφών σε όλο τον κόσμο και στηρίζεται από το δήμο μας ως μια πολύ σημαντική προσπάθεια. Θέλουν με σεβασμό και διακριτικότητα να βοηθήσουν αυτά τα παιδιά και το πρώτο βήμα είναι να τα εντοπίσουμε», δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος Ναυπλιέων Παναγιώτης Αναγνωσταράς.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...