Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Ελεύθερη είσοδος για όλες τις γυναίκες από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ


Ο ΠΑΟΚ στην προσπάθειά του να προσεγγίσει τους φιλάθλους του προσκαλεί τις γυναίκες να παρακολουθήσουν δωρεάν την αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ (18/03, 3μ.μ.), ενώ κατά την ανάπαυλα θα υπάρξουν διαγωνισμοί για πλούσια δώρα.

Η ανακοίνωση της ομάδας: «Για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι η ΚΑΕ ΠΑΟΚ προσκαλεί όλες τις γυναίκες να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ έναν αγώνα της ομάδας. Αυτή την φορά, στον αγώνα της Κυριακής (18/3 στις 3μ.μ.) του ΠΑΟΚ με τον ΚΑΟΔ, θα υπάρχουν στη διάρκεια του ημιχρόνου διαγωνισμοί και δώρα για όσους… κληρωθούν να συμμετάσχουν.

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν όλες οι γυναίκες που θα παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΚΑΟΔ είναι απλή. Αρκεί κατά την προσέλευσή τους στο PAOK Sports Arena, να παραλάβουν από τα εκδοτήρια του γηπέδου το ειδικό εισιτήριο-πρόσκληση (χωρίς καμία επιβάρυνση) με το οποίο θα μπουν στο «Παλατάκι» και θα παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Διευκρινίζεται ότι τα ειδικά εισιτήρια-προσκλήσεις θα διατίθενται μόνο την ημέρα του αγώνα και πιο συγκεκριμένα από τη 1μ.μ. Ολοι όσοι έρθουν στο γήπεδο θα πρέπει να διατηρήσουν το απόκομμα του εισιτηρίου τους προκειμένου να λάβουν μέρος στις κληρώσεις και στους; Διαγωνισμούς που θα γίνουν στο ημίχρονο του αγώνα ώστε να μπορέσουν να διεκδικήσουν τα δώρα που είναι μία ευγενική προσφορά από το ξενοδοχείο “ΕΓΝΑΤΙΑ PALACE”».

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...