Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Δωρεάν φάρμακα στο νοσοκομείο Κυθήρων

Δωρεά φαρμάκων στα Κύθηρα με πρωτοβουλία Κώστα Κατσαφάδου

Με μία πρωτοβουλία του Προέδρου του συλλόγου «Πολίτες σε δράση για τον Πειραιά και τα νησιά» και αντιπροέδρου της ΟΝΝΕΔ, κ. Κώστα Κατσαφάδου, η εταιρεία προσέφερε δωρεάν φάρμακα, τα οποία θα δοθούν στο Νοσοκομείο Κυθήρων για τους άπορους πολίτες, που όπως χαρακτηριστικά υποστήριξε ο Δήμαρχος του νησιού κ. Θεόδωρος Κουκούλης, «δεν ευθύνονται σε τίποτα γι αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα».

Η προσφορά αυτή έχει αμέσως δεχτή από το Δήμο Κυθήρων αλλά και από το Νοσοκομείο του νησιού. Μάλιστα, σε μία εκδήλωση που έλαβε μέρος στο Δημαρχείο την Παρασκευή, οι κ. Κώστας Κατσαφάδος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμήθηκαν για την ευγενική προσφορά.

Στην εκδήλωση παρίστανται οι αντιδήμαρχοι, ο Μητροπολίτης Σεραφείμ, δημοτικοί σύμβουλοι και κάτοικοι των Κυθήρων.

Ο Δήμαρχος του νησιού, κ. Θεόδωρος Κουκούλης, ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση έκανε λόγο για μία ιδιαίτερη σημαντική ημέρα.

«Ο δήμος Κυθήρων σε συνεργασία με τον κ. Κατσαφάδο και την εταιρεία ΒΙΑΝΕΞ, αποδέχεται μία δωρεά φαρμάκων που απευθύνεται στους ανθρώπους που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, λόγω αυτής της πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης» δήλωσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Κουκούλης. Σύμφωνα με τον ίδιο, η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολη. «Είναι ταυτόχρονα μία κατάσταση την οποία προσπαθούμε με κάθε τρόπο να αντιμετωπίσουμε. Ο καθένας από τη θέση όπου κατέχει προσπαθεί το καλύτερο δυνατό για να απαλύνει τον πόνο ορισμένων ανθρώπων».

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...