Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Η πρώτη δανειστική ποδηλατολέσχη στη Μονεμβασιά

"Ποδηλατοπαρέα"

Μια δανειστική ποδηλατολέσχη που ευελπιστεί να κάνει πράξη τη διάδοση του ποδηλάτου ως μέσου άθλησης, αναψυχής και τουριστικής ξενάγησης στην πόλη και στην ύπαιθρο, μέσω του δανεισμού ποδηλάτων σε όποιους επιθυμούν να συμμετέχουν σε ποδηλατοβόλτες, αλλά και ανεξάρτητα.

Δεν υπάρχει κανένα απολύτως χρηματικό αντίτιμο και αυτή η συνθήκη υποστηρίζει την τακτική μας για ελεύθερη διακίνηση των ποδηλάτων αλλά και των αγαθών. Βασική μας επιδίωξη είναι να μπορέσουμε να προσφέρουμε ποδήλατα και δραστηριότητες για παιδιά, εντελώς δωρεάν, έτσι ώστε να μην αποκλείεται κανένα παιδί από τη συμμετοχή του, λόγω οικονομικής κατάστασης.

Βασική προϋπόθεση για συμμετοχή και δανεισμό ποδηλάτου είναι η αποδοχή από τον δανειζόμενο να επιστρέψει το ποδήλατο στην κατάσταση που το παρέλαβε. O δανεισμός είναι ανοιχτός και σε ανηλίκους αλλά με τη συνοδεία και συγκατάθεση γονέα.

Έχουμε ήδη στη διαθεσή μας 7 ποδήλατα για ενήλικες και 10 παιδικά. Είμαστε ανοιχτοί σε προσφορές από μεταχειρισμένα ποδήλατα (για παιδιά, σε οποιαδήποτε κατάσταση) και σε χορηγίες από εταιρίες σχετικές με το ποδήλατο, ώστε να δημιουργήσουμε ένα ικανοποιητικό απόθεμα προς δανεισμό.

Επίσης ευχαρίστως δεχόμαστε και επιζητούμε εθελοντική εργασία από παιδαγωγούς, τεχνικούς και προπονητές, ώστε να καταστεί βιώσιμη η οργάνωση των δραστηριοτήτων μας για τα παιδιά. Καλοδεχόμαστε πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις συνεργασίας στα πλαίσια του εφικτού.

Η λέσχη βασίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική συμμετοχή και δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Η έδρα της βρίσκεται στη δημοτική ενότητα Ασωπού του δήμου Μονεμβασίας.

Περισσότερες πληροφορίες...εδώ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...