Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Δωρεάν εξετάσεις στο Ερρίκος Ντυνάν


Με ένα ευρύ φάσμα δωρεάν ιατρικών επισκέψεων και τη διοργάνωση ειδικής ενημερωτικής – επιστημονικής ημερίδας, το Νοσηλευτικό Ίδρυμα Ερρίκος Ντυνάν συμμετέχει την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012, στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Συγκεκριμένα, στις 8 Μαρτίου θα παρέχονται δωρεάν ιατρικές επισκέψεις σε 12 βασικές ειδικότητες στα τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου, για κάθε γυναίκα που θα εξετασθεί την ίδια ημέρα, κατά τις ώρες 10.00- 16.00.

Τα Εξωτερικά Ιατρεία που θα υποδέχονται επισκέπτριες για δωρεάν έλεγχο είναι:

Κέντρο Γενικής Γυναικολογίας
Κέντρο Μαστού
Κέντρο Γυναικολογικής Χειρουργικής
Κέντρο Γυναικολογικής Ουρολογίας & παθήσεων
Κέντρο Ορθοπεδικής Ιατρικής,
Κέντρο Οφθαλμού
Κέντρο Παθολογίας - Κέντρο Διαβήτη
Κέντρο Δερματολογίας
Κέντρο Πλαστικής & Αισθητικής Χειρουργικής
Κέντρο Ωτορινολαρυγγολογικών παθήσεων
Κέντρο Πνευμονολογίας & διακοπής Καπνίσματος
Κέντρο Καρδιολογικών παθήσεων.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί και ενημερωτική επιστημονική ημερίδα, με θέμα «Η Γυναίκα και η Υγεία», που θα περιλαμβάνει και διαδραστική συζήτηση με γιατρούς όλων των ειδικοτήτων (Στρογγυλό Τραπέζι) και θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» από τις 10.00- 14.00.

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα παρουσιαστούν όλες οι νεώτερες εξελίξεις για θέματα όπως η αντισύλληψη, η εμμηνόπαυση, η πρόληψη, η οστεοπόρωση, η ακράτεια, ενώ έχουν οργανωθεί ειδικές ενότητες με θέμα «Η Γυναίκα και ο Μαστός» και «Η Γυναίκα και η Αισθητική της».

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...