Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Δ. Κορδελιού-Ευόσμου: Ανοιχτή πρόσκληση για προμήθεια προϊόντων


Aνοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος στους παραγωγούς αγροτικών προϊόντων, κτηνοτρόφους και πτηνοτρόφους όλης της χώρας, απευθύνει ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου, μετά τη μεγάλη ανταπόκριση που είχε η διάθεση της πατάτας, προκειμένου ο δήμος να προχωρήσει σε μαζικές παραγγελίες χαμηλών τιμών για τους δημότες του.

Ο δήμος ζητεί από τους παραγωγούς να καταθέσουν τις προσφορές τους στo email: dhmarxos@kordelio-evosmos.gr ή στο Fax 2310706091 για τα εξής είδη: αλεύρι, ρύζι, λάδι, όσπρια (φασόλια, ρεβίθια, φακές), κατσίκια και αυγά.

Διάθεση 150 τόνων πατάτας

Στο μεταξύ, ξεκινάει αύριο Σάββατο 17 και συνεχίζεται την Κυριακή 18 Μαρτίου,  η διάθεση 100 τόνων πατάτας Νευροκοπίου από το Δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Η διάθεση της πατάτας θα πραγματοποιηθεί από δύο σημεία του δήμου, τόσο στη δημοτική ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού όσο και στη δημοτική κοινότητα Ευόσμου από τις 10 π.μ. - 2 μ.μ. Συγκεκριμένα:

Για τη δημοτική ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού, η διάθεση θα γίνει στον οδό Παπάγου, μπροστά από το 1ο Λύκειο Ελευθερίου Κορδελιού
Για τη δημοτική ενότητα Ευόσμου, επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου με προσέλευση από την οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Οι πατάτες θα διατεθούν στη χαμηλότερη  τιμή των 0, 25 λεπτών  σε συσκευασίες των 20 κιλών,  δηλαδή 5€ ο σάκος των 20 κιλών.  Ανώτατο όριο παραγγελίας είναι τα 60 κιλά - δηλαδή 3 σάκοι.  Υπενθυμίζεται πως η διανομή θα γίνει βάσει των υποβληθέντων αιτήσεων των δημοτών που πραγματοποιήθηκαν μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του Δήμου Κορδελιού - Ευόσμου (www.kordelio-evosmos.gr).

Στο μεταξύ λόγω της αυξημένης ζήτησης ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου προχώρησε σε νέα παραγγελία πατάτας, ορίζοντας νέα ημερομηνία καθώς και νέο χώρο διάθεσης των ποσοτήτων για την Τετάρτη 21 Μαρτίου. Συγκεκριμένα θα διατεθούν άλλοι 50 τόνοι από τις 2 μ.μ. - 6 μ.μ. στα εξής σημεία:

Για τη δημοτική ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού, στην οδό Μ. Αλεξάνδρου (δρόμος της Λαϊκής Αγοράς της Τρίτης)
Για τη δημοτική ενότητα Ευόσμου, στην οδό Ελευθερίας (πίσω από το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ευόσμου).

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...