Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Δωρεάν λάδι και ελιές στην Δραπετσώνα από τον Γκλέτσο


Για κάθοδο στην Αθήνα, την προσεχή Δευτέρα, ετοιμάζεται ο Απόστολος Γκλέτσος. Σκοπός του αεικίνητου δημάρχου Στυλίδας δεν είναι οι επαφές με πολιτικά στελέχη εν όψει των βουλευτικών εκλογών, αλλά η προώθηση προϊόντων της ανατολικής Φθιώτιδας.
Ο Απόστολος Γκλέτσος επέλεξε να επισκεφθεί τη Δραπετσώνα δίνοντας «ραντεβού» με τους κατοίκους στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας, στον Αγιο Φανούριο. Η διαφημιστική καμπάνια αναμένεται μάλιστα να συνοδευτεί από μια κίνηση αλληλεγγύης, καθώς ο δήμαρχος και οι παραγωγοί που θα τον συνοδεύουν αποφάσισαν να μοιράσουν δωρεάν λάδι και βάζα με ελιές σε απόρους και οικογένειες που δοκιμάζονται από τα μέτρα λιτότητας και την οικονομική κρίση.

«Φέτος πήγαμε καλά με τη σοδειά μας και, προκειμένου να βοηθήσουμε τους ανθρώπους και να δείξουμε την εξαιρετική ποιότητα του λαδιού και των ελιών μας, διαλέξαμε τη Δραπετσώνα για να μοιράσουμε δωρεάν τα προϊόντα μας» είπε ο δήμαρχος Στυλίδας σε πρωινή εκπομπή. «Τα συσκευάσαμε, τα ελέγξαμε και είναι απόλυτα πιστοποιημένα προϊόντα. Πρόκειται για έξτρα παρθένο ελαιόλαδο παραγωγών της ανατολικής Φθιώτιδας και για μεγάλες και νοστιμότατες ελιές από τη Στυλίδα» τόνισε. «Η επιλογή της Δραπετσώνας έχει και σημειολογική σημασία» προσέθεσε ακολούθως, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι η προσφορά των ελιών «είναι μια καλή αρχή για να το κάνουν όλοι όσοι παράγουν προϊόντα, γιατί δίνει ένα μήνυμα».

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του για τα αγροτικά προϊόντα ο δήμαρχος Στυλίδας απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να επισκεφθεί τη Στυλίδα και την ανατολική Φθιώτιδα για ένα «ρουμελιώτικο Πάσχα, με όλα τα έθιμα της αληθινής και όχι της τουριστικής Ελλάδας» και «με τιμές δωματίων από 35 ευρώ το βράδυ».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...