Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012

Πενήντα τόνοι αλεύρι από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

Η «Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας», συνεχίζει «ακάθεκτη» το έργο της, προχωρώντας τώρα στη μαζική παραγγελία - μέσω διαδικτύου -  50 τόνων ενός βασικού προϊόντος διατροφής, που «ακούει» στο όνομα αλεύρι, με τιμή 0,50 ευρώ το κιλό. Η ηλεκτρονική φόρμα καταχώρησης παραγγελιών θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι να συμπληρωθεί η συμφωνημένη ποσότητα των 50 τόνων.


«Η Ομάδα μας αναζήτησε ελληνικούς κυλινδρόμυλους, οι οποίοι λειτουργούν σε συνεταιριστική βάση. Στη χώρα μας λειτουργούν δύο τέτοιοι μύλοι. Οι αλευρόμυλοι Δομοκού και Κιλκίς. Οι προσφορές και των δύο συνεταιρισμών ήταν άκρως ελκυστικές και η ποιότητα των προϊόντων τους άριστη», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Λάβαμε δείγματα αλεύρων από τους συνεταιρισμούς, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν από έμπειρο αρτοποιό της πόλης μας, της Κατερίνης, και από νοικοκυρές. Αποφασίσαμε να επιλέξουμε το λευκό αλεύρι, για όλες τις χρήσεις, τού ΕΑΣ Κιλκίς, λόγω των εορτών τού Πάσχα (χρήση στα τσουρέκια). Το ελαφρώς κίτρινο αλεύρι (70%) τού αλευρόμυλου Δομοκού θα το παραγγείλουμε στο άμεσο μέλλον, όχι μόνο για να στηρίξουμε τους παραγωγούς της περιοχής, αλλά για την άριστη ποιότητα τού προϊόντος, κατάλληλο ειδικά για ψωμί», επισημαίνει η «Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας».

Τελικά, η Ομάδα αποφάσισε να δεχτεί την προσφορά τής αλευροβιομηχανίας Ε.Α.Σ.(Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών) Κιλκίς, για αλεύρι όλων των χρήσεων στην τιμή των 0,50 ευρώ ανά κιλό, σε συσκευασίες των 5 κιλών.

Οι παραγγελίες γίνονται δεκτές μόνο μέσω διαδικτύου, συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα στην ιστοσελίδα της Ομάδας (www.otoposmou.gr), και σε καμία περίπτωση μέσω απλού email ή τηλεφωνικά.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...