Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Φθηνός οβελίας, πατάτες και μέλι μέσω της «Εστίας» του Δ. Πεντέλης


Ο Δήμος Πεντέλης, στην προσπάθειά του να διευκολύνει οικονομικά τους δημότες, θα λειτουργήσει για την προμήθεια προϊόντων απευθείας από τον παραγωγό. Προς τούτο θα προβεί σε παραγγελία πατάτας για την «Εστία Δωρεάν Παροχής Τροφίμων» του Εθελοντικού Κλιμακίου Πολιτικής Προστασίας, απευθείας από τους παραγωγούς και προτίθεται να παραγγείλει πατάτα επί πληρωμή και για τους δημότες που επιθυμούν.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο δήμος, «παρακαλούμε όπως οι επιθυμούντες κάτοικοι- δημότες του Δήμου Πεντέλης, προσέρχονται στα κατά τόπους γραφεία των τοπικών αντιδημάρχων και παραγγέλλουν την ποσότητα πατάτας που επιθυμούν (Κόστος ανά kg 0,33) ή να κάνουν την παραγγελία με αποστολή e-mail dimitropoulou@melissia.gr ή στο φαξ 210- 6132333.

»O δήμος προτίθεται να λειτουργήσει και για την προμήθεια αμνοεριφίων, μόνο ολόκληρο (κόστους 6,5 ευρώ ανά κιλό περίπου) για το Πάσχα καθώς και λαδιού (συσκευασίας 5 λίτρων κόστους 16 ευρώ) και μελιού θυμαρίσιου (συσκευασίας 700 γραμμαρίων κόστους 8 ευρώ) και προς τούτο παρακαλούμε να έχουμε κατ' αρχάς εκφρασμένη την πρόθεσή σας για αγορά για κάθε προϊόν στους τοπικούς αντιδημάρχους».

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...