Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

3ο Ανταλλακτικό Παζάρι & Συλλογική Κουζίνα στη Μεσσηνία

Ένα μήνα μετά την επιτυχή διοργάνωση του 2ου Ανταλλακτικού Παζαριού, το Δίκτυο Ανταλλαγών Μεσσηνίας «Ελιά» είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει στο 3ο Ανταλλακτικό Παζάρι & Συλλογική Κουζίνα που θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα το Σάββατο 7 Απριλίου από τις 12:00 ως τις 17:00 στην Πλατεία Όθωνος.
Το Παζάρι αυτό συμπίπτει με την έναρξη λειτουργίας του ηλεκτρονικού Δικτύου Ανταλλαγών, οπότε θα υπάρξει και μία προσθήκη σε σχέση με τις προηγούμενες φορές:

Θα λειτουργεί κανονικά ένας πάγκος όπου θα ανταλλάσσονται πράγματα με χρήση κουπονιών όπως έγινε την προηγούμενη φορά αλλά συμπληρωματικά θα υπάρξει και ένας πάγκος όπου κανείς μπορεί να ανταλλάξει κάνοντας χρήση της εναλλακτικής μας μονάδας – το Κουκούτσι!- αφού πρώτα εγγραφεί στο σύστημα συναλλαγών του Δικτύου.

Στο χώρο του Παζαριού θα υπάρχει σχετικό ενημερωτικό υλικό αλλά και άνθρωποι πρόθυμοι να σας εξηγήσουν τη λειτουργία του ηλεκτρονικού συστήματος συναλλαγών του Δικτύου.Επίσης τη Μεγάλη Δευτέρα, 9 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση/παρουσίαση του Δικτύου στην οποία σας προτρέπουμε να παραβρεθείτε και να έχετε ενεργό συμμετοχή για τα επόμενα βήματα και τις δράσεις του Δικτύου. Η ανοιχτή συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Κέντρου Νέων Καλαμάτας (Πλατεία Όθωνος 10 – 1ος όροφος) στις 18:30. Παράλληλα, θα πραγματοποιούνται και εγγραφές στο ηλεκτρονικό σύστημα συναλλαγών του Δικτύου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Δίκτυο Ανταλλαγών Μεσσηνίας «Ελιά» παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.diktioelia.gr.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...