Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ιστορίες για κρουστά με δωρεάν είσοδο για ανέργους


Ένα χρόνο μετά την πολυσυζητημένη εμφάνισή τους στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ο πολύπειρος μουσικός Βασίλης Βασιλάτος και οι δυναμικές Ιστορίες για Κρουστά επιστρέφουν σε μια από τις αγαπημένες τους σκηνές, την "αυλαία", με κέφι και ανανεωμένη διάθεση.
Κρατώντας το νήμα της ελληνικής παράδοσης, συνομιλώντας με τη βαλκανική, την έθνικ και τη τζαζ μουσική σκηνή, ο Βασίλης Βασιλάτος και οι Ιστορίες για Kρουστά θα μας μεταφέρουν για ακόμη μία φορά στο μοναδικό τους μουσικό σύμπαν.

Ήχοι, ρυθμοί και μελωδίες θα εφορμήσουν δυναμικά και αναπάντεχα θα πάρουν τη θέση τους επί σκηνής: φασαριόζικοι τσίγκινοι κουβάδες και ισπανικά cajon, παραδοσιακά νταούλια και αφρoκουβανέζικα congas θα παρασύρουν ρυθμικά τη φωνή, το ακορντεόν, το βιολί, το μπάσο, το κλαρινέτο και την κιθάρα σε ένα ξέφρενα γιορτινό, ανοιξιάτικο «πανηγύρι».

Με τα προσωπικά τους έντεχνα τραγούδια και τις ευφάνταστες μεσογειακές διασκευές περισσότερο και λιγότερο γνωστών παραδοσιακών θησαυρών, οι Ιστορίες για Κρουστά θα ανοίξουν τον κύκλο και θα σύρουν το χορό, με το κοινό πάντοτε στη μέση.

Πέμπτη 19 Απριλίου στις  22.15
Είσοδος: 10 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)
Δωρεάν είσοδος για ανέργους (με επίδειξη της κάρτας ανεργίας)

Μουσική σκηνή Αυλαία, Αγίου Όρους 15, Βοτανικός, Τηλ: 210 3474074

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...