Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Δωρεάν συμβουλευτική υποστήριξη επιχειρήσεων από τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων



Μια σημαντική πρωτοβουλία που στόχο έχει τη στήριξη των Μικρομεσαίων Εμπορικών Επιχειρήσεων και την όσο το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση των συνεπειών της οικονομικής κρίσης που διανύουμε πραγματοποιεί  ο εμπορικός σύλλογος Χανίων.

Πρόκειται για την παροχή δωρεάν συμβουλευτικής υποστήριξης των επιχειρήσεων μέσω του Προγράμματος "Υπηρεσίες Υποστήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων", ένα πρόγραμμα που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα από τομείς που σχετίζονται με την στρατηγική ανάπτυξης των επιχειρήσεων αλλά και με πρακτικά θέματα και προβλήματα που ανακύπτουν στην καθημερινή λειτουργία τους.

Από τον σχεδιασμό του έργου έχει καταβληθεί κάθε προσπάθεια για να υλοποιηθεί μια τόσο μεγάλης έκτασης πρωτοβουλία με το μικρότερο δυνατό κόστος, με το μεγαλύτερο ανταποδοτικό όφελος για τις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν και με τη βέλτιστη αξιοποίηση των διατιθέμενων πόρων.

Να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού" ΕΣΠΑ 2007-2013 ενώ αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στα τέλη του 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2821043028.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...