Τρίτη 22 Μαΐου 2012

«Πάμε Αθήνα»: Ανοιξιάτικες προσφορές από τους χορηγούς


Στο πλαίσιο της δράσης του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών «ΠΑΜΕ ΑΘΗΝΑ», που εντάσσεται στο στόχο για την αναβάθμιση της πόλης, συνεχίζεται το δεκαήμερο «Ανοιξιάτικων ευκαιριών στην Αθήνα» που ξεκίνησε στις 17 και λήγει στις 26 Μαΐου 2012.
Όσες επιχειρήσεις δεν έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους και ενδιαφέρονται, μπορούν ακόμη και τώρα να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.pameathina.net , και ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες να καταχωρούν τις προσφορές τους και να εκτυπώνουν την αφίσα που έχει εκδώσει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών για τη σηματοδότηση της δράσης.

Αρωγός στην προσπάθειά μας είναι η εταιρεία VIVA.gr που είναι και χορηγός ηλεκτρονικής επικοινωνίας καθώς και η εταιρεία IQ HOLIDAYS. Οι προσφορές των εν λόγω εταιρειών περιγράφονται κατωτέρω:

Η εταιρεία VIVA σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών θα προσφέρει ένα διπλό κουπόνι δώρο συνολικής αξίας 20€ υπό τη υπό τη μορφή εντύπου, το οποίο θα περιέχει κωδικό, με τον οποίο ένας πελάτης θα μπορεί να αγοράσει ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια με έκπτωση 10€ στο κάθε ένα, από το website viva.gr. Προϋπόθεση χορήγησης του κουπονιού είναι ο πελάτης να έχει κάνει κάποια αγορά σε καταστήματα του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και να μπορεί να επιδείξει την απόδειξη αγοράς.

Τα σημεία παραλαβής των κουπονιών θα είναι στα καταστήματα που συμμετέχουν στην ενέργεια «17- 26 Μαΐου/Ανοιξιάτικες ευκαιρίες στην Αθήνα» με τις προσφορές τους μέσω από την ιστοσελίδα www.pameathina.net, στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών (Μητροπόλεως 52,Αθήνα,  Δευτέρα έως Παρασκευή από ώρα 11:00 έως 15:00) και στα κεντρικά γραφεία του Viva.gr (στην Λεωφόρο Καποδιστρίου 2 στο Μαρούσι),.  Τα κουπόνια θα μπορούν να συνεχίσουν να διανέμονται από τα καταστήματα και μετά το πέρας της συγκεκριμένης δράσης.


Η εταιρεία I.Q HOLIDAYS "Εξυπνες Διακοπές" ΕΠΕ στο πλαίσιο της δράσης του Εμπορικού Σύλλογου Αθηνών «ΠΑΜΕ ΑΘΗΝΑ» προσφέρει 5.000 τετραήμερες διαμονές για δύο άτομα στη μαγευτική Σαντορίνη. Οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν το κουπόνι της προσφοράς στα καταστήματα που συμμετέχουν στη δράση «ΠΑΜΕ ΑΘΗΝΑ» εφόσον πραγματοποιήσουν αγορά προϊόντος. Εάν κάποιο κατάστημα δεν διαθέτει το σχετικό κουπόνι μπορούν να το προμηθευτούν από τα γραφεία της εταιρείας Βουλής 35 με την επίδειξη της απόδειξης αγοράς.

Οι κάτοχοι του κουπονιού θα καταβάλλουν 105,00€ και 10,00€ έξοδα κρατήσεως (εκατόν δεκαπέντε ευρώ σύνολο) κατ' άτομο, στα γραφεία της εταιρείας I.Q HOLIDAYS EΠΕ, ποσό που αντιστοιχεί στα παρακάτω:

-ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς-Σαντορίνη-Πειραιάς με την BLUE STAR FERRIES.
-τρεις Διανυκτερεύσεις σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο ξενοδοχείου με πισίνα και πρωινό ή σε studios (διαθέτουν εξοπλισμένη κουζίνα) χωρίς πρωινό. Και στις δυο περιπτώσεις πρόκειται για καταλύματα 2**  ή 3*** Αστέρων.
-μεταφορές από το λιμάνι στο κατάλυμα και αντίστροφα.
-Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.
-υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου.
-ΦΠΑ 23%.
-Η κράτηση και η πληρωμή από τους πελάτες θα γίνεται το αργότερο 15 ημέρες πριν από την επιθυμητή ημερομηνία αναχώρησης με την επίδειξη του κουπονιού (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).
-Η προσφορά ισχύει για το διάστημα 04/05/2012 έως 13/07/2012 και από 31/08/2012 έως 31/10/2012 (Εξαιρείται η αργία του Αγίου Πνεύματος).
-Αναχωρήσεις κάθε Δευτέρα και Παρασκευή.
-Η επιλογή των παραπάνω καταλυμάτων θα γίνεται από την Ι.Q HOLIDAYS ΕΠΕ(βάση διαθεσιμότητας).
-Παιδιά έως 2 ετών δωρεάν & από 3 έως 12 έκπτωση 50% όταν μοιράζονται το δωμάτιο με τους γονείς.
-Οποιαδήποτε μεταβολή των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων (αύξηση) θα επιβαρύνει των πελάτη.
-Ακυρώσεις σύμφωνα με τη νομοθεσία του υπουργείου Τουρισμού.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...