Για να μην υπάρχει ταλαιπωρία όταν βγάζετε τον πάγο στον καταψύκτη, υπάρχει ένα απλό κόλπο:
Αφού καθαρίσετε τον πάγο, κόψτε πλαστική σακούλα στο μέγεθος που είναι το πάτωμα της κατάψυξης αλλά να προεξέχει στις γωνίες, για να μπορέσετε να το βγάλετε όταν θα ξαναμαζευτεί πάγος και θελήσετε να τον βγάλετε. Μ' αυτό τον τρόπο, ο πάγος θα βγει πιο εύκολα και αν μείνει λίγος στα τοιχώματα θα βάλετε στην κατάψυξη 2-3 μπουκάλες με ζεστό νερό για να τον λιώσει και να τον βγάλετε εύκολα.
via