Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Δ. Πειραιά: Δωρεάν παραλίες για τους πολίτες, 384.000 κέρδος για το δήμο


Για «καθαρές παραλίες, με δωρεάν ομπρέλες για όλους, παραλίες που οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να πίνουν τον καφέ τους σε λογικές τιμές», έκανε λόγο στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, υπογραμμίζοντας πως οι λουόμενοι θα έχουν την προστασία ναυαγοσωστών.
Όπως είπε, μέσα από μια επένδυση που γίνεται, ο Δήμος αμέσως θα κερδίσει περίπου 134.000 ευρώ και εμμέσως άλλες 250.000 ευρώ, από τα έξοδα που θα είχε για τη φύλαξη των παραλιών της Βοτσαλακίων και της Φρεαττύδας.

«Επιτέλους, οι παραλίες του Πειραιά, θα είναι όπως οι παραλίες όλης της υπόλοιπης Αττικής, με τη διαφορά ότι, οι δικές μας είναι δωρεάν, χωρίς εισιτήριο, αλλά με υψηλής ποιότητας παροχής υπηρεσιών», σημείωσε και κατέληξε:

«Δεν υποκύψαμε σε δυνάμεις της αντίδρασης και της συντήρησης που ήθελαν ο Πειραιάς να μείνει πίσω, που ήθελαν τις παραλίες βρόμικες, στο έλεος της παραβατικότητας και της παράνομης επιχειρηματικότητας. Σέβομαι όσους, με καλή πρόθεση, διαφωνούν με αυτό. Δεν σέβομαι καθόλου εκείνους που ψευδώς διαδίδουν ότι ιδιωτικοποιήσαμε τις παραλίες και ότι θα υπάρχει εισιτήριο για να δει κανείς την παραλία. Αυτοί, εκ προθέσεως, πλήττουν την αλήθεια και εκ προθέσεως εξυπηρετούν άνομα συμφέροντα».

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...