Σάββατο, 23 Ιουνίου 2012

Καλοκαιρινό παζάρι βιβλίων με εκπτώσεις έως και 75%

Καλοκαιρινό παζάρι βιβλίων με εκπτώσεις έως και 75%

Kαλοκαιρινό παζάρι βιβλίων οργανώνει ο πολυχώρος Οξυγόνο και σας προσκαλεί να ξεφυλλίσετε και να διαλέξετε τα βιβλία που θα σας κάνουν παρέα τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού στην πόλη ή στις διακοπές.
Το παζάρι συνεχίζεται μέχρι και αύριο Σάββατο, στο πατάρι του ΟΞΥΓΟΝΟΥ με θέα τη Ρωμαϊκή Αγορά, στην Ολύμπου 81, από σήμερα έως το Σάββατο 23 Ιουνίου 2012.

Εκεί θα βρείτε με έκπτωση 50% έως 75% αριστουργήματα κλασικών συγγραφέων, λογοτεχνικά βιβλία καταξιωμένων ελλήνων αλλά και βραβευμένων σύγχρονων συγγραφέων απ’ όλο τον κόσμο, αστυνομικές περιπέτειες και θρίλερ από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του είδους, ενδιαφέρουσες βιογραφίες, δοκίμια και μελέτες από κορυφαίους διανοούμενους, καθώς και άλλες εκδόσεις ποικίλης θεματολογίας για όλα τα γούστα.

Οι μικροί αναγνώστες δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού θα βρουν συναρπαστικά βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, εικονογραφημένα παραμύθια και απολαυστικές ιστορίες.

Τέλος, εκείνες τις ημέρες πολλοί σπάνιοι και παλαιότεροι τίτλοι των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ θα είναι στη διάθεσή σας στη μοναδική τιμή των 3 ευρώ.
Επιλέξτε και αποκτήστε σε χαμηλές τιμές τους αγαπημένους σας τίτλους ανάμεσα σε λογοτεχνικά και παιδικά βιβλία, λευκώματα, δοκίμια, ποιητικές συλλογές.
Θα σας περιμένουμε με καλή μουσική, δροσερούς χυμούς και καλοκαιρινή διάθεση!

Ώρες λειτουργίας
Πέμπτη: 10.00-21.00
Παρασκευή: 10.00-21.00
Σάββατο: 10.00-21.00

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...