Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012

Πρόσληψη 755 ατόμων στα Χανιά

Πρόσληψη 755 ατόμων στα Χανιά

Ανάχωμα στην ανεργία με ταυτόχρονη ενίσχυση των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποτελεί το πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας που θα εφαρμοστεί και στα Χανιά.

Όπως ανακοινώθηκε μέσω της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Σύμπραξη Φορέων Χανίων» και με πόρους από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ, θα προσληφθούν με πεντάμηνη σύμβαση απασχόλησης στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τους 6 δήμους και 5 ακόμα φορείς της περιοχής, 755 άτομα Το συνολικό κόστος του προγράμματος για την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων είναι 2.359.375 €. Η κατάθεση των αιτήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα αρχίζει την Τρίτη 26 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 7 Ιουλίου.

Η επιλογή όσων προσληφθούν θα γίνει μέσω του ΑΣΕΠ, με τις εξής βασικές προϋποθέσεις για όσους υποβάλουν αίτηση: να είναι Έλληνες πολίτες, ή πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να είναι κάτοχοι δελτίου ανεργίας, ενώ αν πρόκειται για αγρότες θα πρέπει να είναι ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ και το δηλωθέν εισόδημα τους το 2010 να μην ξεπερνά τις 10.000 €. Μέσω του προγράμματος η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων ζητά για τις υπηρεσίες της την κάλυψη 70 θέσεων. Οι δήμοι Χανίων, 323, Πλατανιά 80, Αποκορώνου 75, Κισάμου 60, Σφακίων 40 και Γαύδου 12. Η Πολιτιστική Επιχείρηση Σελίνου ζητά 47 θέσεις απασχόλησης, το Σωματείο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Χανίων 25, το Ανουσάκειο Θεραπευτήριο 15, ο Οργανισμός Ανάπτυξης Δυτικής Κρήτης 6 και η Πολιτιστική Εταιρεία Χανίων 2 θέσεις απασχόλησης.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...