Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Δωρεάν σινεμά στη Θέρμη

cinema-therino

Καλοκαιρινές κινηματογραφικές οάσεις, εντός και εκτός του καλοκαιρινού κινηματογράφου ΘΕΡΜΑΙΣ στη Θέρμη διοργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: Στις κεντρικές πλατείες και τα πάρκα της Θέρμης, στήνουμε θερινούς κινηματογράφους, γεμίζοντας με ζωή, κίνηση και χρώμα τα βράδια μας Καλούμε μικρούς και μεγάλους φίλους να μοιραστούν μαζί μας στιγμές καλού ελληνικού και ξένου κινηματογράφου, κάτω από τ’ αστέρια του ουρανού!

Ο θερινός κινηματογράφος προβάλει ταινίες από τον παλιό, καλό ελληνικό κινηματογράφο, καθώς και ταινίες πρώτης προβολής ελληνικές και ξένες, δίνοντας μια νότα νοσταλγίας, γυρίζοντας το χρόνο πίσω σε πιο «ξένοιαστες» εποχές… και οι νύχτες γεμίζουν δροσιά…

Επειδή η ζωή στη Θέρμη είναι… υπόθεση όλων μας! Από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου μέχρι και το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου… Είσοδος Ελεύθερη …

Αφιέρωμα στο Γαλλικό Κινηματογράφο σε συνεργασία με τη Γαλλική Πρεσβεία στην Ελλάδα και το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης (Δευτέρα 27 Αυγούστου έως Παρασκευή 31 Αυγούστου).

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...