Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Καλοκαιρινά Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης στη Ρόδο

Καλοκαιρινά Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης

Από την Δευτέρα 25 Ιουνίου, ξεκινούν οι αιτήσεις για τους γονείς που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους (ηλικίας 6-12 ετών) στα Καλοκαιρινά Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Ρόδου που υλοποιεί η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία Κοινωνικής Φροντίδας και Ανάπτυξης (ΑΜΚΕ), υπό την αιγίδα του Δήμου Ρόδου.

Πρόκειται για ένα οργανωμένο πρόγραμμα με δραστηριότητες, που στόχο έχει την ευχάριστη και δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών, διευκολύνοντας παράλληλα τους γονείς να ανταποκριθούν στις εργασιακές τους υποχρεώσεις ή να ικανοποιήσουν άλλες προσωπικές και οικογενειακές τους ανάγκες. Τα κέντρα θα λειτουργήσουν από 2 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου στο 13ο Δημοτικό Σχολείο (Ατταβύρου) περιοχή Ροδίνι και στο 7ο Δημοτικό Σχολείο (Αμαράντου).

Τα σχολεία θα λειτουργούν καθημερινά εκτός Σαββάτου - Κυριακής και ώρες 07:30 έως 15:00. Όσον αφορά το πρόγραμμα δραστηριοτήτων των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης, είναι εμπλουτισμένο:με καλλιτεχνικές δημιουργίες, αθλητικές - μουσικές δραστηριότητες, ενασχόληση με επιτραπέζια παιχνίδια, παρακολούθηση ψυχαγωγικών ταινιών κα.

Τα καλοκαιρινά τμήματα είναι στελεχωμένα με εκπαιδευτικό προσωπικό (νηπιαγωγούς, γυμναστές) ειδικά επιλεγμένο για την απασχόληση των παιδιών σε ασφαλές περιβάλλον.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...