Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

«Πρόγραμμα Αλληλεγγύης στην Οικογένεια» από την Cosmote


Ξεκίνησε και επίσημα τη λειτουργία του το «Πρόγραμμα Αλληλεγγύης στην Οικογένεια» της COSMOTE, σε συνεργασία με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α).

Μέσω του Προγράμματος παρέχονται τρόφιμα, είδη ρουχισμού και πρώτης ανάγκης, παιχνίδια, βιβλία, πρόσβαση στο διαδίκτυο, αλλά και υποστήριξη από ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς σε συνολικά 200 οικογένειες για ένα χρόνο. Η επιλογή των οικογενειών έγινε από το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων. Το προσωπικό του κέντρου, κοινωνικοί λειτουργοί και ψυχολόγοι, με ιδιαίτερη ευαισθησία υποδέχτηκαν στο πλήρως ανακαινισμένο κτίριο στην περιοχή Μακρυγιάννη, τις πρώτες ωφελούμενες οικογένειες.

Το κόστος αγοράς των υλικών παροχών προς τις οικογένειες, αλλά και της πλήρους ανακατασκευής και εξοπλισμού του κτιρίου που στεγάζει το Πρόγραμμα, ύψους μεγαλύτερου από € 500.000, καλύπτεται αποκλειστικά από την COSMOTE.

Στην υλοποίηση του έργου συμμετείχαν ενεργά περίπου 200 εθελοντές και εργαζόμενοι της COSMOTE, που προσέφεραν το χρόνο και την εργασία τους με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, ώστε το κτίριο που φιλοξενεί το Πρόγραμμα να μεταμορφωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, σε ένα ζεστό, φιλόξενο χώρο.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...