Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

Laser Tag για ΑμεΑ και εκδηλώσεις αλληλεγγύηςΤο Κέντρο Εργασίας ΑΜΕΑ Άνω Λιοσίων σε συνεργασία με το Δήμο Αιγάλεω διοργανώνει από τις 8 έως 24 Ιουνίου εκδηλώσεις αλληλεγγύης και ενημέρωσης για θέματα ΑμεΑ στο Άλσος του Μπαρουτάδικου με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών για τις συγκεκριμένες ευπαθείς ομάδες και την δημιουργία δικτύου εθελοντών για τις αναμενόμενες δράσεις του Κέντρου.

Οι εκδηλώσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις παραπάνω ημερομηνίες βασίζονται σε ένα και μοναδικό συναίσθημα. Την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

Στο Άλσος θα φιλοξενηθεί και το διαδραστικό παιχνίδι Laser Tag για αρτιμελείς και αμαξίδια.
Η Battlefield Live Hellas που δραστηριοποιείται με το σύγχρονης τεχνολογίας ψυχαγωγικό παιχνίδι δράσης, γνωστό με την ονομασία Laser Tag, συνεχίζοντας το αφιλοκερδές πρόγραμμα για τα ΑμεΑ, προσφέρει μια διήμερη εκδήλωση στις 9-10 Ιουνίου.

Οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας δεν έχουν συχνά την ευκαιρία να ασχοληθούν με πρωτοποριακές /ασυνήθιστες /καινοτόμες δραστηριότητες. Η εκδήλωση που προσφέρεται είναι αμιγώς ψυχαγωγική και πρόκειται για τη διεξαγωγή ενός ομαδικού παιχνιδιού δράσης, μιας εξελιγμένης "high tech" έκδοσης του paintball.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...