Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

1ο Αθλητικό Summercamp Δήμου Πειραιά

1ο Αθλητικό Summercamp Δήμου Πειραιά

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και σε  συνεργασία με τον Πρόεδρο του ΟΠΑΝ (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας) κ. Γιώργο Σιγάλα πραγματοποιείται το 1ο Αθλητικό Summer Camp στην πλαζ Βοτσαλάκια, από τις 18 Ιουνίου έως τις 27 Ιουλίου, για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος δήλωσε: «Για μας τα παιδιά του Πειραιά, αξίζουν ένα καλύτερο αύριο. Είναι το μέλλον αυτής της πόλης και της χώρας μας. Γι΄αυτό μια σειρά από δράσεις μας, έχουν στο επίκεντρό τους τα παιδιά και τη νεολαία. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε προγράμματα που τα παιδιά είναι πρωταγωνιστές. Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνουμε για πρώτη φορά το καλοκαίρι στην πόλη μας το «1o Αθλητικό Summer Camp» του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά. Ένα φιλόδοξο πρόγραμμα που σκοπεύουμε να το κάνουμε θεσμό και να συμμετέχουν σε αυτό κάθε χρόνο όλο και περισσότερα παιδιά του Πειραιά. Δίνουμε ραντεβού με τα παιδιά του Πειραιά, στο «1o Αθλητικό Summer Camp» του Δήμου Πειραιά, για ένα ξεχωριστό καλοκαίρι».

Ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝ κ. Γιώργος Σιγάλας τόνισε: «Στην προσπάθεια μας να στηρίξουμε την εργαζόμενη ελληνική οικογένεια, την πολύτεκνη, την τρίτεκνη αλλά και των ανέργων την οικογένεια, έχουμε δημιουργήσει μία ομάδα έμπειρων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής,  όπου θα επιβλέπουν και θα καθοδηγούν τα παιδιά στην εκμάθηση βασικών αθλητικών δεξιοτήτων και τεχνικών που θα περιλαμβάνουν κολύμβηση, γυμναστική και αθλοπαιδείες. Ποικίλες δραστηριότητες εκπαιδευτικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου θα παρέχονται επίσης από εξειδικευμένους συνεργάτες μας».
Να σημειωθεί ότι, τα παιδιά θα επιβλέπουν και θα καθοδηγούν έμπειροι καθηγητές Φυσικής Αγωγής, ενώ η επίβλεψή τους στο πρόγραμμα πισίνας, θα γίνεται από Καθηγητή Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Υγρού Στίβου.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 - 4132373 (καθημερινά 09:00 - 21:00)

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...