Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Δωρεάν παροχή ηλεκτρονικού ιατρικού φακέλου για τους δημότες Λαγκαδά



Υπηρεσία δωρεάν ηλεκτρονικού ιατρικού φακέλου για όλους τους Δημότες Λαγκαδά, προγραμματίζει να παράσχει η Υ.Κ.Π.Α.Α.Π. του δήμου και το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων.

Με τη νέα αυτή υπηρεσία, ο δημότης μπορεί να έχει διαθέσιμο όπου και όποτε το χρειαστεί, τον προσωπικό ιατρικό του φάκελο, με ασφαλή τρόπο αποθήκευσης και ελέγχου πρόσβασης, με όλες τις ιατρικές του πληροφορίες, και θα τον συμπληρώνει με ότι νεότερο στοιχείο προκύπτει σχετικά με την πορεία της υγείας του.

Ακόμη ο δημότης μπορεί να δίνει πρόσβαση με ασφάλεια στους προσωπικούς του γιατρούς, και αν το επιθυμεί να τους αφαιρεί το δικαίωμα πρόσβασης.
Τα οφέλη για το γιατρό που θα αποκτήσει κωδικό πρόσβασης είναι επίσης πολλά, διότι θα γνωρίζει τον ιατρικό φάκελο και όλες τις λεπτομέρειες του ιστορικού του ασθενούς του, όποτε χρειάζεται.

Όσοι δημότες επιθυμούν να δημιουργήσουν προσωπικό ηλεκτρονικό ιατρικό φάκελο, ή όσοι ιατροί θέλουν να αποκτήσουν πρόσβαση, θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στο γραφείο Πρόνοιας του Δήμου Λαγκαδά, στη διεύθυνση: Χρ. Σμύρνης 29 στον 1ο όροφο, για να του δοθεί κωδικός.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 23940 20802.

via

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...